Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
FC Barcelona
Collapse
X
-
-
Mängu pilt ja tulemus olid tasakaalus. Üllataval kombel olid kõik võrdselt head, ka Alexis, kes minu silmis viimasel ajal üsna shit olnud. Enim paistsid silma ehk Pique ja Thiago. Samas mõned kohtuniku vilistatud vead-sulud võtsid kukalt kratsima..
Järgmine mäng juba Milaniga ja siis ei pruugi nii lihtsalt minna."Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."Kommentaar
-
Minu arvates oli just Alexis kehva. Jube palju puterdas palliga. Üldse mulle tundub, et viimasel ajal on Alexis oma kiiruses kaotanud ning pallipuuted on suht kehvad. Ei tea, mis tal häda on.Mängu pilt ja tulemus olid tasakaalus. Üllataval kombel olid kõik võrdselt head, ka Alexis, kes minu silmis viimasel ajal üsna shit olnud. Enim paistsid silma ehk Pique ja Thiago. Samas mõned kohtuniku vilistatud vead-sulud võtsid kukalt kratsima..
Järgmine mäng juba Milaniga ja siis ei pruugi nii lihtsalt minna.
Kommentaar
-
No võrreldes tema paari eelneva mänguga, oli ta siiski täna parem. Midagi Alexise kaitseks öelda ka pole, ehk saab enda mängu/jooksumootori tööle."Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."Kommentaar
-
Milan võttis B-nimekirjast kaasa noore üleplatsimehe Sirosan Muru. Nende kahe uudisega on vist edasipääseja selge.Kommentaar
-
No täitsa ok väljak ju pildil. Nõmme kalju rannameeskond laikib seda.Milan võttis B-nimekirjast kaasa noore üleplatsimehe Sirosan Muru. Nende kahe uudisega on vist edasipääseja selge.
A no uefalona kaebab ikka edasi. Nagu Tapa."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
+

Kommentaar