Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

barca fännklubi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• 2mSööt3mMööda
    replied
    Vastus teemale \'barca fännklubi\'

Ma arvan, et täna jälgin mängu kodust.

Leave a comment:

• Aff
    replied

mina jään hiiule truuks.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied

noh, cules´id, mis toimub täna siis? on kusagil vaatamine? või vaatab kodus telekast?

Leave a comment:

• lorenzo
    replied

muide kus piirkonnas keegi asub ja kus keegi mängu vaatama läheks? Hiiu pubi? Nimeta baar? mõni muu koht? ise vaataks kesklinnas, hiiu jääb liialt kaugeks

Leave a comment:

• Thomson
    replied

Ise olen tööl teisipäeva õhtul, 26ndal ka tegelikult aga selle õhtu võib kellegagi ära vahetada, muidu kui siis ülehomseks on minejaid siis võite ka nii algust teha

Leave a comment:

• lorenzo
    replied

eks siis lepi nuud teisipaevaks kokku. ja Dannar, Tallinnas oled va? see et Reali toetad pole hullu, pole kakleja tuup

Leave a comment:

• Thomson
    replied

Algselt postitas dannar

nänä mina olen elus käinud ühel korral Hiiu Pubis, mälestusväärne õhtu, kus Barca realile 3:0 põske virutas, aga muidu liituks teiega ka täitsa, aga te ei tohi mulle pasunasse anda, et ma nii jobu olen ja reali fännan ja stuff onja
    Ma käisin ka tookord Hiiu pubis, enamik rahvast oli seal Barca poolt mulle tundus või ei olnud Reali fännidel lihtsalt millegi üle rõõmustada. Tegelt on Nimeta ka üks variant aga Hiiu pubis saab laua vist kinni panna muidu.

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied

Minupoolest võib maha istuda küll.
    A CL\'i ajal on Hiiu Pubi muidu päris soliidselt rahvast täis.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

nänä mina olen elus käinud ühel korral Hiiu Pubis, mälestusväärne õhtu, kus Barca realile 3:0 põske virutas, aga muidu liituks teiega ka täitsa, aga te ei tohi mulle pasunasse anda, et ma nii jobu olen ja reali fännan ja stuff onja

Leave a comment:

• Ramm
    replied

daywalker pane asi käima!

Leave a comment:

• Thomson
    replied

Kuna ise püüdsin klubi organiseerida siis võin öelda, et midagi korraliku fännklubi taolist on interneti kaudu väga keeruline teha, nii et minu soovitus ja üleskutse oleks pigem leppida kokku aeg ja koht ning koos minna mängu vaatama, nii saab tuttavaks ja mingi aluse klubile, millelt võiks asi edasi areneda! Näiteks 26ndal mäng Milaniga Hiiu pubis või kesklinnas!

Leave a comment:

• MihkelPallak
    replied

Selline teema on juba ,seal toimub ka vist midagi vot siin

Leave a comment:

• lorenzo
    replied

muidu kui teil kellegil siin ikka on plaanis see asi ikka korralikult käima saada, siis varsti resideerun lissabonis ja ehk saan aidata igasugu sümboolikaga, nõu ja jõuga

saidiks on vist pigem see http://www.zone.ee/fcbweb/ , aga seal vist asi soiku jäänud

Leave a comment:

• MihkelPallak
    replied

SEda mõtlesid vää?

Leave a comment:

• 2mSööt3mMööda
    replied

Ei ole. Kunagi ammu keegi üritas midagi algatada aga ei saanud sellest midagi.
    Muidu kunagi liikus siin küll ringi üks Barca aktivist, kes igal võimalusel oma eesti keelset FC Barcelona fännilehte reklaamis, aadressi ei tea(ta muutis seda ka vist 354 korda) ja otsida ka ei viitsi enam kusagilt vanematest topicutest.

Leave a comment:

Working...
X