Endised legendid vastas ja Costa otsustab siis sedaviisi käituda. Kurb.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Atletico de Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas papagoi Vaata postitustEndised legendid vastas ja Costa otsustab siis sedaviisi käituda. Kurb.
Gabi punane tuli ka kokkuvõttes väga kergelt: Stuanil sõidab katuse ära ja lendab üliagressiivselt kätega kallale, kollane mõlemale? Hiljem Gabile teine kollane vea eest Capdevila vastu, kus Capdevila kuidagi pehmelt murule lendas. Aga olgu, selle punase üle ma ei virise - Gabi pidanuks veidi ettevaatlikumalt mängima, kui kollane all on.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Algselt postitas papagoi Vaata postitustMu meelest oli nii penalti kui ka Forlini kollane Costa enese pikali viskamisel teenitud. Lisaks veel Simaole selglükkamine Atletico kastis.
Kohtunik on üldjoones mängu käest lasknud.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
13 mängu enne hooaja lõppu on koos samapalju punkte, kui eelmise hooaja peale kokku - 56. 4ndal kohal Malaga jääb 14 punkti kaugusele, kuulen kaugusest juba esimesi CL hümni noote !
Algselt postitas papagoi Vaata postitustEndised legendid vastas ja Costa otsustab siis sedaviisi käituda. Kurb.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Täna Copa del Rey teine vaatus ehk võõrsilmäng Sanchez Pizjuani nimelises põrgukatlas. Õnneks on suur hulk Atleti fänne Sevillasse meeskonda toetama sõitnud ning mitte nii õnneks on juba kuulda ka esimestest ohvridest, kes jäid siis ette kohalikele Sevilla ultratele.
Mängu võtmesõnadeks on minu jaoks "Cata keskkaitses" - annaks vaid vutijumal talle täna seda meelerahu kaitses mingit jama mitte kokku keerata. Ülejäänud meeskond on tip-top kenasti rivis ja võitlusvalmis. Kindlasti soovitakse Sevillale ka paari aasta taguse finaalikaotuse eest Barcelonas kätte maksta.
Sevilla kesise hooaja taustal on tegemist põhimõtteliselt nende viimase võimalusega hooaeg kuidagigi päästa ning ma olen üpris kindel, et täna lendavad nad seetõttu eriti motiveeritult meile kohe algusest peale. Loodetavasti suudame siiski need rünnakud tõrjuda ning taga nulli hoida - karikafinaal Reali vastu oleks ju kohe eriti magus, kuid tee sinna on veel oi-oi kui pikk ja raske.
Üks video ka videonurka: mees, kes väärib tõelist respekti ehk Cholo taustameeskonna üks olulisemaid tegelinskeid, professor Ortega. Mees, kes on tiimis tegelt märksa rohkemat kui lihtsalt meeste füüsilise ettevalmistuse eest hoolitseja. Suuresti põhineb tänavuse hooaja edu ka tema suurepärasel tööl.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Finaali!
Finaal on tõsiasi! Oleks kena koht küll, kus oma aastatepikkune ebaedu Reali vastu lõpetada - kui me seda just varem Vicente Calderonil ei tee. Finaalikoha puhul on räägitud Camp Noust, mida pean üsna ebatõenäoliseks, ning samuti ka Vicente Calderonist, mida pean samuti päris ebatõenäoliseks. Eks ta kuhugi Mestallale vast kipub.
Suurepärane keskendumine meestelt, esimesel poolajal löödi oma võimalused väga kindlalt ära ja sellest piisaski. Navas suutis küll ühe suurepärase värava veel tagasi lüüa, aga midagi enamat ei suudetud. Rakitici värav üleminutitel oli juba puhas formaalsus. Õnneks suutsid Gabi ja Mario kollastest kaartidest hoiduda ning finaaliks on mõlemad saadaval. Tiago vigastada saamisest esimesel poolajal on kahju, ei teagi nüüd keda Malaga vastu keskväljale Mario kõrvale panna. Saúl? Koke?
Catal jäi napilt meeter puudu, et oleks järjekordse penalti vastastele kinkinud ning nurgalöökide ajal tuleb need vastase kallistamised ka ära lõpetada - täitsa tõsiselt kohe. Sevilla poolelt mainiks Botia nime ära. Tuleb öelda, et see kuul läks meist suvel ikka päris napilt mööda. Gijonis oli enamvähem asjalik, kuid Sevillas on mees olnud ikka täielik flop ja ma olin mängu ajal täitsa segaduses, et kumb on kehvem kaitsja, kas Botia või Cata.
PS! Medelile annan omapoolsed stiilipunktid väärika lahkumise eest platsilt, toolid lendasid ning värvikat sõnavara tuli. Ma eeldan, et need politseinikuhärrad, kes tooliga pihta said, polnud just üleliia rõõmsad. Omamoodi üsna koomiline, teisalt aga päris kõhe.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
See on tõesti unelmate finaal ! Paremat finaali, paremal ajal ei saagi tulla. Copa Del Reys aastatepikkune Reali needus lõpetada ja karikas pea kohale tõsta oleks loterii -allegrii - peavõit ! Nüüd või mitte kunagi Cholo !!!
Algselt postitas rixxer Vaata postitustKõik tore ja värki, edu finaalis. Aga tõepoolest, Diego Costa... see juba hakkab normaalsuse piiridest väljuma. Soldadoga paras paar.
GRANDE DIEGO COSTA !!! FORZA ATLETI !!!"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustSee on tõesti unelmate finaal ! Paremat finaali, paremal ajal ei saagi tulla. Copa Del Reys aastatepikkune Reali needus lõpetada ja karikas pea kohale tõsta oleks loterii -allegrii - peavõit ! Nüüd või mitte kunagi Cholo !!!
Mitmes virin see juba on ? Ikka ja jälle tuleb keegi ja teeb mögina lahti. Eks suuri võitlejaid ja mängust meeste mängu tegijaid ole alati maha tehtud ( Gattuso, Matrix, Zlatan, Barton).
GRANDE DIEGO COSTA !!! FORZA ATLETI !!!"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustKõik tore ja värki, edu finaalis. Aga tõepoolest, Diego Costa... see juba hakkab normaalsuse piiridest väljuma. Soldadoga paras paar.
PS! ma tean, et ma saan siin teemas selle arvamuse eest malakat. no worries, all in the game.
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustFull retard...
To Jasper : Loomulikult annab treener mängijatele näpunäiteid ka oma mängupäevilt ja eks meeskonnad on väljakul just treeneri nägu, nii see peabki olema, filosoofiad lihtsalt erinevad.
Costa puhul on tegemist ka väga tulise iseloomuga mängijaga ja seetõttu ka temalt poleemikat tekitavad momendid. Cholo käsk on kõigile ühine - võidelda ja võita !"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustVõtab kokku mu öeldu. Ega baleriinidega ei saa mängust vaielda.
To Jasper : Loomulikult annab treener mängijatele näpunäiteid ka oma mängupäevilt ja eks meeskonnad on väljakul just treeneri nägu, nii see peabki olema, filosoofiad lihtsalt erinevad.
Costa puhul on tegemist ka väga tulise iseloomuga mängijaga ja seetõttu ka temalt poleemikat tekitavad momendid. Cholo käsk on kõigile ühine - võidelda ja võita !"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar