320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Atletico de Madrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vàga raske vôit, aga teenitult saadud 3 punni. Hoidke Reali ikka pinge all edasi teise koha eest vôitluses!
    Messi...The never ending legend!

    Kommentaar


      Hea kaitse jah, ainult Bayernil on veel parem.

      Kommentaar


        Algselt postitas Tanel Vaata postitust
        Mõtlesin ka, et isegi Atletico fännidel hakkab paha seda vaadates. Tänase Costa tegevus jätab isegi Busquetsi parimad õhtud varju.
        Õnneks pärast tema väljakult lahkumist nägi 30 minutit jalgpallimängu ka.
        Teatud hetkedel oli piinlik küll, aga nii dramaatiline ei tasu ka nüüd olla. Costa kaitseks ütlen vaid seda, et tema puhul on nö teesklemine jäänud enamasti mänguvälistesse olukordadesse, kui mäng seisab. Mänguolukordades ta niisama surevat luike siiski enamasti ei mängi ja püsib ikka jalgeil, kui kontakti pole (erinevalt näiteks eelmainitud Busquetsist). Ja kui see midagi väärt on, siis on ta vähemalt ausalt tunnistanud, et on väljakul provotseerija - ei mängi mingit lolli ja ütleb nii nagu asi tegelikult on, erinevalt mõnest teisest, kes proovib iga hinnaga eitada ja musta valgeks rääkida.

        Kes eelmisi omavahelisi mänge nägi ja kahe meeskonna rivaalitsemise kohta teavad, nendele ei olnud ilmselt väga suureks üllatuseks, et eile see asi taolise vastastikuse provotseerimiseni läks. Seekord Costa kaotas ning kordan veelkord, et ka mulle ei meeldi need lumehelbena kukkumised, nagu eile näiteks juhtus, kui nad Calaga pead kokku panid.

        Tuleb tunnistada, et harjumist vajab Costa stiil küll, sest Atleti ridades pole kaua aega niisugust vastuolulist mängijat olnud. Viimati oli selline rüblik vast Maniche, kes oskas ka negatiivselt silma paista - kuigi mitte sellisel määral.
        Coraje, corazón y cojones.

        Kommentaar


          Costale oli see 10 kollane kaart see hooaeg. Ründaja kohta on see number kosmiline.

          Staatilist statistikat :
          21 võitu liigatabelis, viimati nii hea tulemus 95/96 doblette seasonil + 6 vooru minna
          Viimased 5 võõrsilmängu kaotuseta + no goals conceded !
          18 clean sheeti see hooaeg Thibaut Courtois & Co poolt, liiga parim näitaja ( Malaga 12).
          Falcao 25. värav liigas, millega kordab oma senist edukaimat liigahooaega 09/10 Portos + 6 vooru mängida !
          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

          Kommentaar


            Päeva lõppu selliseid huvitavaid sahinaid ka, et klubi võib El Confidenciali (mis on nii ja naa allikas) andmeil saada varsti uue osaniku, kelleks on Singapuri multimiljonär Peter Lim. Igasugu huvitavaid härrasid on ka välja toodud, kes kõik asjaga seotud on: Peter Kenyon, Jorge Mendes, samuti mingi endine Parma asjapulk Andrea Berta. Kenyon ja Mendes juba tuttavad tegelased, Berta nimi mulle suhteliselt uus. Kontroll klubi juhtimise üle jääks aga endiselt siiski Gil Marini kätesse - see olevat igasuguste võimalike investoritega läbirääkimistel olnud klubi põhiline tingimus.

            2011. aastal oli ka teema üleval, kuid toona asja ei saanud. Suitsu lisab praegusele muidugi see, et peale CdR finaali Reali vastu sõidab meeskond seniste uudiste kohaselt Aasiasse, kus sellesamuse Peter Limi kutsel mängitakse mingi sõpruskohtumine. Eks näis, mis nüüd välja areneb: loodetavasti klubi nässu ei keerata.
            Coraje, corazón y cojones.

            Kommentaar




              Klubil täitus täna 110 aastat. Ilmselt parim kingitus oleks, kui suudetaks teine koht liigatabelis ära napsata, aga kui ei suudeta, siis pole tegelikult midagi hullu. Vaadates tabelis olevaid 68 punkti, siis tuleb tõdeda, et ükski kolmanda koha meeskond pole suutnud kaua nii palju punkte koguda (Valencial eelmise hooaja lõpus 61) ning meil on koguni veel 6 vooru aega punktisaaki kasvatada (tõenäoliselt ületame Deportivo 2002/2003 hooajal saavutatud 72 punkti). Igatahes on üks tõsiselt kõva hooaeg tänavu tehtud ning kas tuleb teine või kolmas koht, sel pole erilist vahet, sest kahele suurele on oma olemasolust märku antud. Teise koha näpsamine oleks muidugi magus, sest siis oleks ka faktiliselt suudetud senist duopoli rikkuda.

              Selle baasi pealt tuleb hagu juurde anda ning järgmine aasta samamoodi suurtel jalus olla. Olgugi, et ilmselt viskavad kaks suurt suvel korralikult rahapatakaid lauale ning täiendavad tiimi, siis sammu peaksime ka meie suutma edasi teha. Vaadates seda Cholo sihikindlust ja motivatsiooni, millega mees töötab, siis..teist võimalust ei saa olla. Täitsa julgelt võib öelda, et see mees tõi klubi õigele rajale tagasi. Tänavuse edu taga pole olnud Falcao või mõni teine üksik mängija, vaid Cholo, kes on masina kenasti tööle suutnud panna. Sügavalt loodan, et igasugused rahakad klubid tema masinat suvel väga rikkuma ei hakka ning põhitegijad suudetakse alles jätta. Kui Falcao üksi peaks minema, siis selles ma väga suurt draamat ei näe, kuid kui minema peaksid Godin, Filipe, Diego Costa ja Arda, siis oleks see märksa valusam hoop. Meeskond ei püsi ühe mängija najal, vaid tähtis on selgroog ning selle on Cholo tugevaks teinud. Hetkeseisuga olen ma miskipärast siiski maruoptimistlik suve suhtes. ¡Vamos Atleti!

              PS! See kutt, kes näitsikute vahel küünlaid puhuma lasti, pole mingi suvaline tüüp. Tegu on nimelt klubi socioga nr 60 000 ning see arv kasvab metsikul kiirusel edasi.

              Coraje, corazón y cojones.

              Kommentaar


                Madridi derbi teiseks vaatuseks otsustas Cholo valikusse kaasata kõik põhimeeskonna mängijad: Thibaut Courtois y Sergio Asenjo; Juanfran Torres, Joao Miranda, Javi Manquillo, Jorge Pulido, Cata Díaz, Diego Godín, Filipe Luis, Emiliano Insua y Domingo Cisma; Gabi Fernández, Tiago Mendes, Mario Suárez, Saúl Ñíguez, Koke Resurrección, Raúl García, Oliver Torres, Arda y Cristian Rodríguez; Radamel Falcao, Diego Costa y Adrián López.

                Tiago paranes just vigastusest ning ma ei oleks väga kindel, et mees täna näiteks algkoosseisu kuulub, kuigi Cholo ta mängukõlblikuks kuulutas. Veel selgusetum on olukord Ardaga, kes on samuti vigastusest välja tulnud ning eile alles esimest korda ülejäänud meeskonnaga palli puutus. Teistel meestel midagi viga olla ei tohiks ning ka Diego Costa on tagasi saadud.

                Võiks ju nüüd selle pika needuse lõpetada ning kui aus olla, siis paremat ajastust vist poleks ka, sest tänane võit annaks karikafinaali silmas pidades tohutult palju enesekindlust juurde. 14 aastat on liiga pikk aeg olnud. ¡Vamos Atleti!

                Muide, tulevase hooaja jaoks on üks uus nägu ametlikult nüüd olemas: 18-aastane Uruguai keskkaitsja José Maria Giménez, kes on Danubio eest esimesed sammud Uruguai meistriliigaski teinud. Esialgu hakkab ta oma asja ilmselt Atlético B eest ajama, kuigi pidi talendikas tüüp olema.
                Coraje, corazón y cojones.

                Kommentaar


                  Atlético: Courtois, Juanfran, Godín, Miranda, Filipe Luis, Mario, Gabi, Koke, Raúl García, D. Costa y Falcao.

                  Real: Diego, Essien, Carvalho, Albiol, Nacho, Pepe, Khedira, Di María, Kaka, Morata y Benzema.

                  Arda pingile oodatult ei mahtunud, küll aga pressis end sinna Oliver. Loodetavasti tuleb täna see oodatud ajalooline hetk ära, pulss on igatahes üleval. ¡Vamos Atleti!
                  Coraje, corazón y cojones.

                  Kommentaar


                    See mäng on küll must-win. Real mängib nii sitasti ja seega on kohustus neid võita. Kahju, et väga palju poolikuid olukordi on ja peaasi, et säilitataks külma närvi ja ei saaks lolle kaarte.

                    Kommentaar


                      Lôpus oli kùll selline tunne, et Athleedid ei soovindki vôita.
                      Messi...The never ending legend!

                      Kommentaar


                        Imelik mäng oli. Initsiatiivi hoidsime minu meelest küll rohkem enda käes ning üritasime luua, aga tsenderduste kvaliteet oli ikka väga kehvapoolne, sellised poolpehmed pallid kasti ja üldjuhul nendest midagi ohtlikku ei sündinud. Eriti paistis sellega silma Juanfran ning ka Raul Garcia ei vedanud täna äärel kuidagi välja. Nagu ennem öeldi, siis lõime palju poolikuid olukordi. Real omalt poolt pakkus ebatavaliselt vähe ohtu, aga kui pakkusid, siis lõppes asi väravaga - efektiivsuse eest kümme punkti. Eriti kahju oli sellest Juanfrani omaväravast, mis tuli täiesti süütust olukorrast, paganama kahju lausa. Üldiselt võib öelda, et poolkaitses jäi täna kvaliteedist puudu.

                        Egas midagi, järgmine kord võtame ära - karikafinaal ju ootab veel
                        Coraje, corazón y cojones.

                        Kommentaar


                          Minu poolehoid Copa del Rey Finaalis kuulub kindlalt Atleticole.
                          FORZA ITALIA FORZA ROMA FORZA CAPITANO IL MIO CUORE è GIALLOROSSO
                          FORZA ANCHE SAMP E GENOA

                          Matteo Pessina e Nicolò Barella “Perché non hanno vinto loro? Perché sono invidiosi, gelosi”

                          Kommentaar




                            Kommertsreis Aserbaidžaani kulmineerus täna kohtumisega sealse allstar meeskonna vastu, kelle üle saadi kindel 3-0 võit. Mõneti ilmselt arusaamatu, miks see reis oli vaja nädala keskele suruda, aga teisalt oli tore näha, et tavapärased vahetusmehed nagu Asenjo, Pulido, Insua, Cisma taas mänguaega said. Samuti lasti ka noortel korralikult mürada ning kirsiks tordil suutis Óliver värava lüüa ja muidu olevat ka päris särav olnud. Talenti on noormehel tohutult ja ma ootan suure põnevusega, kuhu ta oma tasemelt veel küündida võib.

                            Kui Saúl ja Óliver on juba sellised tuntumad nimed, kes pidevalt põhimeeskonnaga kaasa reisivad ning kes ka arvestatavat mänguaega kogunud, siis Samuel Villa on ilmselt ka paljudele Atleti huvilistele võrdlemisi tundmatu nimi. Kuuldu järgi on tegu üsna kiire ja intelligentse poolkaitsjaga ning Cholo võttis poisi Aserbaidžaani kaasa selleks, et premeerida teda hea hooaja eest noorteklassis ning treeningutel tehtud tubli töö eest.

                            Atlético de Madrid: Asenjo, Pulido (Juanfran, 63´), Cata, Cisma (Filipe, 63´), Insua, Tiago (Mario, 63´), Koke (Saúl, 46), Cristian Rodríguez (Raúl García, 46´), Óliver, Villa (Diego Costa, 46´) y Adrián (Gabi, 63´).

                            Muudest uudistest, siis SER sai maha sellise huvitava infoga, et väidetavalt soovime nüüd Léo Baptistão hinda madalamaks kaubelda. Eellepingu kohaselt olla kokkulepitud hinnaks olnud 7 miljonit eurot, kuid mingil põhjusel (tulistan puusalt, et ehk Baptistão vigastus) ei soovivat me enam üle 5 miljoni maksta. Ilmselt proovitakse hinda mõne mängija laenule saatmisega madalamaks saada, näiteks Pizzi olevat üks, keda Rayo sooviks. Raudselt suudetakse see tehing veel nässu keerata, poleks midagi uut siin päikese all.

                            Ja kui veel brassidest ning järgmisest hooajast rääkida, siis Cerezo kinnitas, et kui vahendeid jagub, siis minnakse ja proovitakse Diego Saksamaalt tagasi tuua.
                            Coraje, corazón y cojones.

                            Kommentaar


                              Pizzit endal ei lähe vaja?
                              Catalunya is not Spain!

                              Kommentaar


                                Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
                                Pizzit endal ei lähe vaja?
                                See on hea küsimus küll. Mõlema mehe hooaegu vaadates hindaksin Pizzi hooaega vast isegi stabiilsemaks. Baptistão oli hooaja alguses väga terav, kuid lõpp vajus natuke ära. Pizzi kasuks räägib muidugi ka see, et äärel tegutsevate mängijate osas valitseb meil märksa suurem defitsiit kui näiteks ründeliinis, kus on hetkel valikus Falcao, Diego Costa ja Adrian. Üks särav winger kuluks seega tõepoolest ära.

                                Aga üldiselt on Pizziga sellised lood, et ma pole isegi väga kindel, kas ta üldse meile kuulub, kuigi suvel selline ametlik teadaanne tuli. Ma ei usu ilmaski, et me tema eest 13 miljonit eurot välja käisime ning pigem võib jälle eeldada mingeid Mendese skeeme.
                                Coraje, corazón y cojones.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X