Twitterit jälgides jääb üha enam mulje, et ka Chelsea fännid eriti ei usu, et see vend kunagi ka londonlaste särgi selga tõmbab. Erandeid muidugi on, Cechiga konkureerimisest premmilaenuni välja. Viimane väärib facepalmi muidugi. Tundub, et vennal on klubiga solid emotsionaalne side ka ja olukord, kus pärast mitut hooaega kulda peaks ehk mingiks ajaks pingil maanduma, ei ole ka ilmselt soov nr 1. Klubide vahel mingeid jutte mu arusaama järgi veel olnud pole, aga kahtlane tunne, et kui väga kibedasti tahetakse nt Costat kätte saada, siis võidakse nõustuda ka pikas perspektiivis mittekasulike tingimustega. Ise annaks raha+Torrese muidugi
Aga, et mitte üksnes seda vana plaati siin keerutada, siis viskaks ka respekti eilse tulemuse eest. Mängu küll ei vaadanud, aga numbrite järgi on paremus selge. Vaevalt liiga paljud teidki veerandis vastaseks tahavad, kaasa arvatud ma ise, kui sinised nii kaugele peaks jõudma.
Aga, et mitte üksnes seda vana plaati siin keerutada, siis viskaks ka respekti eilse tulemuse eest. Mängu küll ei vaadanud, aga numbrite järgi on paremus selge. Vaevalt liiga paljud teidki veerandis vastaseks tahavad, kaasa arvatud ma ise, kui sinised nii kaugele peaks jõudma.

Kommentaar