Egas midagi sellise tulemuse peale öelda polegi. Väike tagasilöök, aga suures plaanis midagi katki ei läinud, et võõrsil Valencia vastu punkte kaotati. Nagu öeldakse, siis meistritiitlit võita on kergem, kui seda kaitsta. Oleks Siqueira penalti ära realiseerinud, oleks võinud veel põnevaks mänguks läinud, kuid paraku läks täna teisiti. Kusjuures Siqueira pole üldse mitte kehv penaltilööja: Granadas pelades oli just tema see, kes penalteid lõi ja mees lõi neid igati täpselt, eredalt on meeles üks panenka Levante vastu.
Ning noh, tervitused LFP-le. Kolmapäeval mürab klubi raskes Meistrite Liiga kohtumises ning ikka suudeti võõrsil liigamäng laupäevale suruda. Üks teine kolmapäeval mänginud Hispaania klubi sai miskipärast puhkusepäeva lisaks. Pole küll vabandus kaotusele, kuid veidi mõtlemist ei teeks paha asjapulkadele.
Valencia kohta tuleb öelda, et tugev algus hooajale ning kindel kandidaat Meistrite Liiga kohale, kuigi pole viimasel ajal mulle absull sümpaatne sats. Aga peamine kandidaat igatahes, eriti arvestades, et mingit eurosarja ei mängita.
Ma loodan ka, et jätkab samas vaimus. Suurepärane kaitsja.
Ning noh, tervitused LFP-le. Kolmapäeval mürab klubi raskes Meistrite Liiga kohtumises ning ikka suudeti võõrsil liigamäng laupäevale suruda. Üks teine kolmapäeval mänginud Hispaania klubi sai miskipärast puhkusepäeva lisaks. Pole küll vabandus kaotusele, kuid veidi mõtlemist ei teeks paha asjapulkadele.
Valencia kohta tuleb öelda, et tugev algus hooajale ning kindel kandidaat Meistrite Liiga kohale, kuigi pole viimasel ajal mulle absull sümpaatne sats. Aga peamine kandidaat igatahes, eriti arvestades, et mingit eurosarja ei mängita.
Algselt postitas Mark-
Vaata postitust
Kommentaar