320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Atletico de Madrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Kõik räägivad Reali revanšist, aga Atletil paremat võimalust oma linnarivaalile eelmise aasta CL finaali eest kätte maksta ei ole kui neid sel korral turniirist omal käel välja lüüa.

    Kommentaar


      Atleti: Oblak, Bernabé, Godín, Siqueira, Gámez, Ansaldi, Juanfran, Giménez, Lucas, Mario, Tiago, Koke, Arda, Gabi, Cani, Griezmann, Raúl Jiménez, Fernando Torres y Héctor

      Getafe vastu minnakse kolme punkti püüdma nende meestega. RG ja Mandžukici lahinguhaavad paranevad siiski loodetust veidi kauem, kuid eks see avab uksed teistele meestele. Arvestades, et nädala sees tuli 120 minutit Leverkuseni vastu korralikku valu anda, siis on nii või naa üpris oodatavad mõningased rotatsioonid. Näiteks võib treeningute põhjal spekuleerida, et ründes alustavad täna algkoosseisus Raúl Jiménez ning Fernando Torres, jättes sellega teisipäeval täismängu teinud Griezmanni esialgu pingile.

      Noortest on tänaseks mänguks kaasatud reservide põhipuurivahiks tõusnud Bernabé Barragan, juba üsna tavapärane külaline Lucas ning pikalt kadunud olnud Héctor Hernández, kelle puhul tuleb nüüd tugevasti pöialt hoida, et vigastused ta lõpuks rahule jätaksid, sest talenti on selles ründehakatises kõvasti.

      + mainiks ära ka need Atleti noorukid, kes tänavuseks Fútbol Draftiks nominatsiooni said:

      Carlos Marín (väravavaht)
      Alejandro Santomé (väravavaht)
      Javi Manquillo
      Antonio Montoro (keskkaitsja)
      Saúl Ñíguez
      Óliver Torres
      Toni Moya (keskpoolik)
      Juan Cruz (ründav poolkaitsja)

      Veidi üllatav muidugi, et näiteks suurepärast hooaega tegev Rubén Fernández nomineerituks ei osutunud.
      Coraje, corazón y cojones.

      Kommentaar


        Mõnus esimene poolaeg, kus lisaks Torrese kenale väravale ja Tiago kollile pidanuks veel kolm-neli korda sahistama - nii mõnedki üheksakümne protsendilised võimalused iseenesest ju olid. Kõige veidram neist ilmselt Koke löök kastijoonelt, mis postist vastu Guaita jalga põrkas ning sealt värava suunas veerema hakkas kuniks mingi imelik vint sisse tuli ning kindlana näinud värava ära võttis.

        Jiménez ja Torres on ründes nagu elektrijänesed ning igati hea mulje jätnud. Üldiselt tundub, et meeskonna vormikõver ongi vaikselt tõusmas. Vähemalt füüsilises plaanis, sest viimased kolm-neli mängu on suudetud päris korralikult kesta ja tööd teha.

        Ja noh, minu jaoks oli mängu moment Gimenezi überäge peaga blokeering/täkling vms - see on pühendumine:

        Coraje, corazón y cojones.

        Kommentaar


          Viimati nägi La Liga Torrest väravat löömas 27.05.2007, kui tabamused läksid Gimnastic Tarragona puuri. Njah, ilus sünnipäeva kink endale ja Koke assist teeb asja vaid ilusamaks
          "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
          These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

          Kommentaar


            Simeone - 2020!

            Kogu tema tiim jätkab samuti samas koosseisus tööd. Üldiselt tuleb vaadata vaid seda, kui palju ta klubi käekäiku ja saatust on muutnud, kui palju mängijad temast lugu peavad - ja no ei ole temast palju paremaid treenereid hetkel. Tulevad meelde kohe ka David Villa paar nädalat tagasi öeldud sõnad, et Simeone käe alla sattumine on olnud tema elu üks tähtsamaid hetki.

            Igatahes maksimaalne pingutus klubilt ning vaid nii on võimalik kasvamist jätkata, samm sammu haaval. Suvi tuleb üleminekute rindel ilmselt samuti päris põnev, kuid Simeone lepingupikendus kaalub vähemalt minu jaoks üle ükskõik millise vinge ostu.

            Coraje, corazón y cojones.

            Kommentaar


              Väidetavalt tõuseb tema palk 2.5 millist 6-ni aastas ning sellega teenib ta rohkem kui ükski teine mängija klubis. Mitte et ta seda väärt ei oleks, lihtsalt huvitav teada.

              Hispaania liiga fännina meeldib mulle see uudis ka seetõttu, et kui Valencia projekt sama tempoga edasi arenab, siis saab La Ligal olema märkimisväärselt parim top 4 Euroopa tippliigade seas, eriti veel kui Simeone oma tahtmise suvisel üleminekuaknal saab. Barca, Real, Nuno Valencia, Simeone Atletico.. järgmise hooaja võidujooks liigatiitlini tõotab tulla vägagi huvitav.

              Kommentaar


                Miranda oma hilises intervjuus:

                Atletico Madrid centre-back Miranda has said maintaining defensive shape is the key to stopping Real Madrid's Cristiano Ronaldo -- but that it is more difficult to cope with Barcelona and Lionel Messi.

                "To stop Cristiano, you must be very attentive and very organised."

                "When we attack, it is important to keep our defensive shape. You must always have a player at his side. If the ball is lost, we must get it back as soon as possible."

                Atletico host Real in the Champions League quarterfinal first leg later this month -- a repeat of last year's final -- looking to continue their unbeaten record against them this season.

                "They will be two very difficult games," Miranda said. "Real Madrid have a very strong team and are currently the world champions, but they are not unbeatable. We are very competitive."

                Miranda's side have found stopping Barcelona more difficult, with the Catalans eliminating them from the Copa del Rey and winning at the Camp Nou in the league earlier this year.

                And the defender said stopping Barcelona's interplay was more difficult than dealing with Ronaldo, explaining: "With Barcelona, the difference is that they play a more passing style and have game-changing players like Messi and Neymar."

                Kommentaar


                  Obi, Oblak, cada día te quiero más ehk sloveenlane on võimalust sajaprotsendiliselt ära kasutamas. Neli puhast lina ning mitu maailmaklassi tõrjet. Väga mõnus on näha, et mees on oma potentsiaali õigustamas. Meeskond tervikuna on vist ka veebruar-märtsi langustrendist paremasse vormi naasmas.









                  Coraje, corazón y cojones.

                  Kommentaar


                    Just, just. Paistab, et vormikõver on sihiku kõrguste poole tõstnud ja lõpuspurt ning kevadringi parimad palad ootavad ees. Sociedadil võeti eile plaanid peast juba keskväljal ja 15 meetri kaugusele kastist nende rünnakuplaan sumbus.
                    Koke latti prantsatanud kavallöögist gifi?
                    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

                    Kommentaar


                      Anderlechtiga näikse mingid rauad tules olevat, kuivõrd eelmisel kodumängul Real Sociedadi vastu istus viploožis Anderlechti asjapulk Herman van Holsbeeck. Kõige suuremad sahinad käivad Youri Tielemansi ümber, kuid võimalike sihtmärkidena on mainitud ka Dennis Praeti, Chancel Mbembat ning Aleksandar Mitrovici. Lisaks on keskvälja puhul ka Mönchengladbachi šveitslasest poolkaitsja Granit Xhaka teemaks olnud. Vaadates sakslaste head hooaega, siis on tema kättesaamine sealt muidugi märksa komplitseeritum.

                      Täna õhtul ootab ees Malaga - raske mäng, mis tuleks hea seeria jätkamiseks võita.



                      Coraje, corazón y cojones.

                      Kommentaar


                        Mida see žest tähendab? Kusagilt intekast on see läbi käinud?
                        slimm.ee

                        Kommentaar


                          Algselt postitas JanK Vaata postitust
                          Mida see žest tähendab?
                          Mitte midagi.

                          Kommentaar


                            Kuulsin, et Torres lõi värava?!? Grattis!

                            Kommentaar


                              Kelle poolehoidja sa oled?
                              slimm.ee

                              Kommentaar


                                Algselt postitas JanK Vaata postitust
                                Kelle poolehoidja sa oled?
                                <----Orlando City SC

                                Kommentaar

                                Working...
                                X