Algselt postitas H.M Murdock
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Atletico de Madrid
Collapse
X
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustMis kuradi asi on hipsterklubi?
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustmanu fännina suudan ideeliselt suhestuda.
lasen isegi üdini subjektiivsel tõdemusel (ja arse või fcb või kurat-teab-kus teemas maha peetud sõjal), et barcas on ennastsalgav õli-per-squad number koefitsent minna, aga kui üks teatav suarez paneb ühetimõistetava - mitte klassikaline ah-ma-ei-näinud-ta-jalga-maas-ma-lihtsalt-astusin-stamp või lõin-pallist-mööda-aga-kuradi-inerts!-vastane-sai-ikka-jalaga-kõhtu-tutaka - jalalöögi vastase poole teele (ja tabab!) ning sellest kasvõi tagantjärgi bänni ei tule, siis ma tõmban järgmine kord ise selle ülo selga ja annan teada, mitut sirklit, võrdkülgset kolmnurka ja kõike-nägevat-silma ma nou campil näen.
mäng oli (peaaegu) neutraalsele vaatajale muidugi tore, igal teisel päeval oleks seis 4-1 vms jäänud, aga see katalooniapoiste suareze teo pisendamine ning väide, et ega mäng punase korral tegelt palju erinenud poleks, on kui mitte täiesti persest tõmmatud, siis vähemasti natuke imelik ja mis vist hullemgi: vastast alavääristav. olen seda vist ennegi öelnud, aga liverpooli poistele tagantjärgi propsi, et omalajal kui luis premmis möllas, suudeti fänlus kaine mõistusega ühendada ehk et kui lõi värava, siis yaay, aga kui oli cunt, siis ütles isegi mcnamara selle ümber nurga välja.
(marcelo-sugustele klounidele tuleks ka muidugi laudas hanguga taha keerata.)
Oleksid ja poleksid 10 vs 11 on lihtsalt tagantjärele targutamine. Võtaks varrukast ja puistaks nt Chelskid ja Interid, kus lukke ei suudetudki lahti murda vaatamata ühemehelisele ülekaalule, aga ka selle seos on jällegi punaarmeelane eesti ajaloofilmis."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustAlternatiivklubi, piisavalt tugev, et aegajalt võita, aga mitte eriti tihti. Underdog, keda on popp fännata, sest suured klubid on nii mainstream. Aka Leicester see hooaeg, varasemalt Liverpool/Arsenal/Spurs. Borussia, Napoli jne.
Kommentaar
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustEhk siis peale Barcelona, Reali ja Bayerni on kõik hipsterklubid."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustAlternatiivklubi, piisavalt tugev, et aegajalt võita, aga mitte eriti tihti. Underdog, keda on popp fännata, sest suured klubid on nii mainstream. Aka Leicester see hooaeg, varasemalt Liverpool/Arsenal/Spurs. Borussia, Napoli jne.
Usun, et kõigil ülesloetud klubidel on arvestatav fännibaas eestiski olemas mis tuleneb küll millestki muust, kui soovist olla popp.
Päris kõigile mittemegaklubi fännidele pähe raputamine on ikka teise leveli ülbus juba, mis näitab muidugi ühe teatud sektori upsakat "larger than life" suhtumist."I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustÜsnagi debiilne liigitus peaks mainima.
Usun, et kõigil ülesloetud klubidel on arvestatav fännibaas eestiski olemas mis tuleneb küll millestki muust, kui soovist olla popp.
Päris kõigile mittemegaklubi fännidele pähe raputamine on ikka teise leveli ülbus juba, mis näitab muidugi ühe teatud sektori upsakat "larger than life" suhtumist.
Aga jah Ott Järvela on suht suurepärane näide siin.
Kommentaar
-
Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitustKus perset keegi siin Suareze tegu õigustanud on. Loe äkki uuesti.
loomulikult pole klubi ega fännid süüdi selles kui kohtunik ja tema kaader käkerdab ning ei klubi ega fännid ei peagi seda kinni maksma.
siiski ei saa aru suhtumisest, mida tõlgendasin rixxeri või lee vm (nüüdseks leidmatu, vb kustutatud) postitusest, mis oli vastuseks minu pakkumisele suareze 4 mängulisele bännile ja kõlas a la "tal sõitis katus ära, aga neli mängu, kamoon" ning teiste härrasmeeste retoorikast alates "ronaltsile on ka palju andmata jäetud" kuni "no a kus te võtate, et atletico oleks võitnud". (väike ajalootund: rooney sai kunagi nõrganärvilise fa käest - vist whu vastu - tähistamise eest kahe mängulise bänni, sest ütles kaamerasse f-sõna. no et mängumaine ja whatnot.)
asi pole isegi selles, vaid pigem faktis, et mingi vend, hetkel nö teie mängija (kes antud isiku puhul peaks nüüdseks juba kuskile ravile saadetama, sest asi on juba ammu igasuguse temperamendi ja mängukire piiri ületanud), ründas sõna kõige otsesemas mõttes vastasmängijat, aga kõik räägivad mingist fuken aiaaugust ning kui sinna kõigi alla peaks kuuluma ka uefa, siis andke andeks, aga see sitt lõhnab ikka päris puiselt.
igasugune mis-oleks-kui mängutulemuse ennustamine jäägu igormangide teha. nagu ka see, milline oleks nt alvese nägu ja barca poiste reageering kui selline tutakas oleks mõnelt 'letico sepikult hoopis vastupidises suunas tulnud.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustiisi. I mis õigustamine? pisendamisest oli jutt. need pole sünonüümid.
loomulikult pole klubi ega fännid süüdi selles kui kohtunik ja tema kaader käkerdab ning ei klubi ega fännid ei peagi seda kinni maksma.
siiski ei saa aru suhtumisest, mida tõlgendasin rixxeri või lee vm (nüüdseks leidmatu, vb kustutatud) postitusest, mis oli vastuseks minu pakkumisele suareze 4 mängulisele bännile ja kõlas a la "tal sõitis katus ära, aga neli mängu, kamoon" ning teiste härrasmeeste retoorikast alates "ronaltsile on ka palju andmata jäetud" kuni "no a kus te võtate, et atletico oleks võitnud". (väike ajalootund: rooney sai kunagi nõrganärvilise fa käest - vist whu vastu - tähistamise eest kahe mängulise bänni, sest ütles kaamerasse f-sõna. no et mängumaine ja whatnot.)
asi pole isegi selles, vaid pigem faktis, et mingi vend, hetkel nö teie mängija (kes antud isiku puhul peaks nüüdseks juba kuskile ravile saadetama, sest asi on juba ammu igasuguse temperamendi ja mängukire piiri ületanud), ründas sõna kõige otsesemas mõttes vastasmängijat, aga kõik räägivad mingist fuken aiaaugust ning kui sinna kõigi alla peaks kuuluma ka uefa, siis andke andeks, aga see sitt lõhnab ikka päris puiselt.
igasugune mis-oleks-kui mängutulemuse ennustamine jäägu igormangide teha. nagu ka see, milline oleks nt alvese nägu ja barca poiste reageering kui selline tutakas oleks mõnelt 'letico sepikult hoopis vastupidises suunas tulnud."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
aga sa vist ei taha jälle poindist aru saada.
teen siis puust ja punaseks: väänatagu kõigile ambaalidele nii et rabiseb, mul poogen, kas selle saab fellakas-roo-ronaldo-suarez-costa-marcelo, aga kui sa viibutad küünarnukke, vehid jalaga või oled lihtsalt ahv, siis istud tubli mitu mängu. paar esimest lammast määgiks ilmselt päris kõvasti, aga küll ülejäänud juba kenasti rivvi võtaks.buy the ticket, take the ride.
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustaga sa vist ei taha jälle poindist aru saada.
teen siis puust ja punaseks: väänatagu kõigile ambaalidele nii et rabiseb, mul poogen, kas selle saab fellakas-roo-ronaldo-suarez-costa-marcelo, aga kui sa viibutad küünarnukke, vehid jalaga või oled lihtsalt ahv, siis istud tubli mitu mängu. paar esimest lammast määgiks ilmselt päris kõvasti, aga küll ülejäänud juba kenasti rivvi võtaks."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas rixxer Vaata postitustSee mälu in ikka väga valikuline, eks. Sama Luis, kes nüüd agaralt sõna võtab, sai karjääri ohustava löögi eest 1 mängu.
Ning sellega ma nõustun, et Suarezi karistused on proportsioonist väljas olnud. Ja ehk tasub siin kogu sellele teemale selleks korraks joon alla tõmmata.
Uudised arstikabinetist endiselt üsna samad, selle erinevusega, et Óliver tegi põhimeeskonnaga treeningsessiooni juba kenasti kaasa. Aga päris valmis ta veel siiski pole ning jäi seetõttu koos Tiago, Gimenezi ja Saviciga veel Espanyoli kohtumisele sõitnud meeskonnast eemale. Ülejäänud põhimehed + Nacho Monsalve on mänguvalmis.
Gimenezil on ilmselt suht reaalne šanss Meistrite liiga korduskohtumiseks endale roheline tuli välja võidelda. Samas vähemalt ma ise ei ole väga kindel, kas hakkaks Camp Noul edu toonud koosseisu väga vahetama (noh, välja arvatud Torrese sunnitud vahetus) - sessuhtes sai Lucas väga hästi hakkama ning teenis selle kinnituseks ainsa Atlético mängijana endale koha ka UEFA Meistrite liiga nädalameeskonnas. Gimenez on iseenesest suurepärane keskkaitsja, aga miskipärast on mulle ikka ja jälle jäänud mulje, et ehk Barcelona vastu ta nii väga oma karakteristika järgi ei sobi.
Kuid noh, enne tuleb oma kohtumine Espanyoli vastu ära pidada. Partido a partido. Mängu kõige põletavam küsimus lisaks sellele, et kes võidab, on ilmselt see, kas Torres suudab oma head väravaseeriat jätkata.Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
-
Koke on absoluutselt käsitlematu viimasel ajal olnud, überheas vormis. Täna sai ta oma saldosse jälle kaks väravasöötu lisaks (mõlemad tänased olid seal juures väga kenad, kokku viimases seitsmes kohtumises kuus) + värav. Teine värav polnud kah kaugel, kuid Pau tõi löögi ära.
Teine käsitlematu vend on Torres: viimases 11 mängus kirjas 6 väravat (sh viimases 9 liigamängus 5 väravat). Nii resultatiivset vormi ei ole ta ma ei tea mis ajast näidanud. Esimesel poolajal oleks teisegi kirja saanud, kui mängis individuaalse oskuse pealt kaitsjad peenelt üle ning saatis palli terava nurga alt põiklatti. Lisaks siis resultatiivne sööt Koke väravale. Duhhi oli endiselt kõvasti.
Griezmann sai ka oma 20. liigavärava kätte.
Lõppu veel selline tore uudis, et U18 kutid võitsid täna oma kohtumise 4-0 (skoorisid Toni Moya, Rubén Fernandez, Zakaria ning Nacho) ning ühtlasi kindlustati sellega matemaatiliselt ka liigavõit Real Madridi ees ära.
Coraje, corazón y cojones.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar