320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Atletico de Madrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • staykool
    replied
    Näeb atletit siis järgmine aasta lillekülas, tore seegi.

    Leave a comment:


  • Punkt
    replied
    Euroopa, here we come!

    Tegelikult natuke kahju ka, sest kui korra tagasi vaadata, siis jäi edasipääs mõne sentrimeetri ja sekundi taha: Sauli viimase minuti väravavõimalus Roomas, Chelsea viimase minuti võit Madridis, kaks domineeritud Qarabagi mängu.

    Samas selline see jalgpall ongi ning kokkuvõttes tuleb mütsi kergitada ja tõdeda, et Roma ja Chelsea läksid teenitult siit grupist edasi.

    Võibolla kulub kerge tuulutus meile ära ning järgmine aasta proovib uuesti. Seniks saab energia mõne muu kopsiku võitmisele suunata.

    Leave a comment:


  • Punkt
    replied




    Barcelona on 6 punkti kaugusele vastu tulnud. Kui enne jõulupausi suudaks seda veel veidi vahet vähendada, oleks igati nunnu.

    Eilne mäng oli igati fun ja närvesööv, aga samas toreda lõpptulemiga. Esimene poolaeg oli selline väravalt värava alla kihutamine ning ka La Real tõmbas nii mõnigi kord meie kaitseliini liigagi lihtsalt ribadeks.

    Peale kaotusseisu jäämist mängu dünaamika õnneks muutus ning järjest enam hakkas mäng La Reali värava all käima. Vahepeal oli korralik deja vu, et läheb jälle seda rada mööda, kus võimalusi on mitme mängu jagu, aga lihtsalt ära ei lööda - eriti must päev oli seejuures Correal, kel oli umbes kolm sellist 95%-list võimalust, aga kõik need võimalused kihutas ta muidugi vastu Rullit, kes tegi La Reali väravas hea partii.

    Õnneks suutis Filipe peale Sauli head eeltööd siiski väravaluku murda ning ühe tagasi lüüa. Teist väravat pidi viimse hetkeni ootama, kui jällegi tegi Saul väga hea eeltöö ning Griezmann palliga koos sisuliselt väravasse lendas. Muide, Griezmann oli varasemalt veel korra sihikule jõudnud, aga see tühistati õiglaselt suluseisu tõttu ära. Igatahes, väga raske võit, aga emotsionaalselt annavad sellised võidud meeskonnale meeletult palju energiat ja vaimujõudu juurde. Piisas vaid sellest, et näha, kuidas meeskond väravaid kaifis ning kuidas Griezmann ja Simeone prantslase vahetusse mineku ajal pikalt tähistasid. Korralik pingelangus ja hea emotsionaalne laks kõigile. Enesekindlus sai kindlasti suure pai.

    Leave a comment:


  • Sambaz
    replied
    Algselt postitas Punkt Vaata postitust
    Meeskonna saldo peale Griezmanni pügalaskäiku: 4 mängu, 10 väravat. Nali naljaks, aga tegelikult on selline seeria enesekindlusele heaks ravimiks ning loodetavasti suudetakse nüüd ka järgmistes kohtumistes resultatiivset joont hoida.



    Eilne kohtumine oli tore, sest kui Vietto välja arvata, siis ülejäänud sats ja suhtumine oli vahva. Vietto aga.. jällegi mäng, mida unustada tema jaoks. Kui ka sellistes kohtumistes selliseid võimalusi realiseerimata jätta, siis ma usun, et vaikselt võib jaanuarikuuks hakata kohvreid pakkima. Nii on parem klubile kui ka mehele endale. Kutil on vaja kuskil vaiksemas kohas restart endale teha.

    Muide, eilse kohtumise vast huvitavaim fakt oli see, et Lautaro Martinezi agent oli tribüünidel ning optimistlikumad Argentiina meediakanalid pakuvad, et selle nädala jooksul tahetakse tehing ära teha ja et Martinez jääb vähemalt suveni veel Racingusse pallima. Samas ma väga veel rusikatega ei vehiks ega rõõmustaks, sest viimasel ajal on ka teised kosilased järjest enam pilti tõusnud – eelkõige Dortmund, kes käis kuti kohtumist Argentiinas vaatamas ning kelle huvi Martinezi isa ka tunnistas, ning samuti ka Inter.

    Positivne oli eilse puhul veel see, et publikunumber kinnitas taaskord uue staadioni vajalikkust – mängu Segunda B klubi vastu vaatas külmal kolmapäeva õhtul ca 46 tuhat silmapaari.

    Negatiivne oli eilse õhtu puhul aga asjaolu, et Vitolo läks Las Palmase eest katki ning kuigi veel mingit ametlikku infot jagatud ei ole, siis vähemalt esmapilgul ei tundunud asi hea olevat. Las Palmase eest tõenäoliselt selleks aastaks mängud mängitud, Atleti eest loodetavasti mitte.



    Võibolla "pinki soojendavat" oli tõesti liiga tugev statement, aga ma siis korrigeeriks ja ütleks, et "teist viiulit mängiv". Sest kui neid mänge vaadata, siis olulistemas kohtumistes on enam mänguaega ikkagi Alves teeninud.
    Martinez on hea, väga hea! Racingu nö kunn täiesti, lõuna ameerika poegadele sobib Hispaania salsa märksa rohkem, kui külm dortmundi talv ja ootaks teda küll laligasse.

    Leave a comment:


  • teadlane
    replied
    Vanameister Torrese väravate üle alati hea meel⚽️⚽️

    Leave a comment:

Working...
X