320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Atletico de Madrid

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Punkt
    replied
    “Lautaro Martinez has expressed his desire to play for Inter. We want to make him happy, but he will certainly remain here until June. The total cost of the deal will be worth over $33m (circa €27m).”

    “We’re currently negotiating over the percentage of his sell-on fee. He’ll no doubt have a release clause of at least €110m, so that could generate a very important sum for Racing in future.”
    Lautaroga on Racingu presidendi väitel hetkel selline seis. Kahju.. eriti arvestades, kui lähedal tehingule oldi: sisuliselt tehti talle ju mõni kuu tagasi Atleti poolt isegi meditsiinilised testid Argentiinas ära. Kui Interiga tehing käiku läheb, siis on muidugi päris huvitav näha, kas Atletil oli tõesti kutiga mingi eelleping ka sõlmitud ning kas sealt mingi kahjunõue ka esitatakse.

    Ning noh, naljakas, kuidas suudeti ikkagi oksjon korraldada ning esialgsest 10 miljonist jõuti lõpuni ca 30 miljonini. Võibolla pidanuks Atleti veidi agressiivsem siinkohal olema.


    Muust rääkides, siis noored pidasid Youth Leagues korraliku lahingu bosnialaste Zeljeznicari vastu ning kuigi võõrsil jäädi marulise kodupubliku ees 0-1 kaotusseisu, siis suudeti see lõpuks Borja Garcési ja Agüero väravate toel 3-1 võiduks pöörata. Borja Garcési jaoks oli muidu tegemist debüüdiga, seega kahe väravaga algust teha pole teps mitte kehv.

    Toni Moyat tõstaks samuti esile taaskord - head standardolukorrad ning kuigi tegemist keskväljal palliva palluriga, siis suutis pidevalt väravat ohustada ning tabas korra ka väravaraami. Tema puhul tahaks küll väga loota, et saab suvel Simeone silma all põhisatsiga hooajaks ettevalmistuse kaasa teha. Puht küpsuse poolest tundub minu jaoks kõige enam põhimeeskonnaks valmis olev mängija, tehnikalt hea ning mingi x-faktor näib ka olevat.




    + kogu põhisats saadi ka lõpuks kaamera ette:

    Leave a comment:


  • Punkt
    replied
    Kui keegi küsib, miks Atleti viimastel aastatel napilt tiitlitest ilma on jäänud, siis vastus peitub Griezmanni karmas.


  • Rocheteau
    replied
    Loodetavasti Godini hambad leiti üles.

    According to El Periódico, Atleti medical staff and dental specialists ordered club employees to return to the area of the pitch where the clash took place to search for Godķn's teeth. The reason being, when teeth are knocked out it is sometimes possible to replant them. They generally have a 'life' outside the mouth of about 24 hours, if conserved in a glass of milk.

    Leave a comment:


  • atleticomadrid
    replied
    Mis puutub Godinisse siis tema staatus klubi fännide jaoks on aastatepikkuse panuse ja oluliste väravate(võtame või selle 2014 Camp Nou oma) näol niigi kõigutamatu ja troonib absoluutses kõrguses. Kompromissitus võitluses oma hammaste Metropolitano murule jätmine garanteeris mehele tema hall of fame portreel vähemalt paar kihti kulda lisaks

    Leave a comment:


  • Punkt
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Ja vaat kus üllatus - Vrsaljko on pikendanud lepingut 2022 aastani.
    Üllatav tõepoolest. Samas ütleb miski mu sees, et tegemist on pigem viimase preemiaga ning suvel läheb rahaks - a la tubli, et jaanuarikuus jääda soostusid. Aga eks aega anna arutust.

    Kaitseliinis osas on hetkel arstikabinetist nõnda palju uudiseid edastada, et Godin ja Savic jäävad mõlemad ca 3 nädalaks kõrvaltvaatajaks (st vahele jääks umbes 4 mängu). Võibolla, et Godin saab kaitsva maskiga veidi varem platsile, aga miskipärast usun, et ei hakata meest platsile kiirustama. Korralik pauk oli ning arstide sõnul läheb enamvähem 3 kuud aega, kui Godin taas normaalselt sööma saab hakata.

    Ehk siis kaadri jaoks tähendab see seda, et Gimenez ja Lucas saavad keskkaitses nüüd mõned mängud kindlasti koos teha. Ilmselt tuleb pingipikenduseks korra ka allapoole vaadata ning mõni noor järgmisteks mängudeks satsi kutsuda. Peamised kandidaadid kindlasti Antonio Montoro ja Rafa Muńoz. Alternatiiv on viimase häda korral ka Saśl või Thomas keskkaitsesse lükata.

    Muus osas: võrreldes eelmise nädalaga ollakse Lautaro Martinezist veelgi sammu võrra kaugemal, sest Inter on vastupidiselt sammu võrra lähemale astunud. Üleeile skooris Martinez kübaratriki ning seda oli tribüünidel koos Diego Militoga jälgimas Piero Ausilio. Seega tundub, et Inter on omadega üsna kaugel ees juba.

    Leave a comment:


  • atleticomadrid
    replied
    Esikuues ainuke meeskond, kes suutis võidupunktid võtta. Märkimisväärsel kombel libisesid selles voorus kõik konkurendid.
    Ja vaat kus üllatus - Vrsaljko on pikendanud lepingut 2022 aastani.

    Leave a comment:


  • JuriM
    replied
    See mäng oli tõsine Higi, Veri ja Vigastused.. Valencia kaitseks ütleks vaid nii, et jäi puudu sellisest loovusest, mis aitaks Atletico kaitseblokist läbi murda, puudu oli Guedes ja Andreas Pereira, kes kindlasti sellist osavust oleks pakkunud. Muidu oli tõsine lahing see mõlemate 4-4-2 tüüpi formatsioonide vastasseis

    Leave a comment:


  • Punkt
    replied
    Kolm punkti käes ja tõesti suurte kadudega, aga vähemalt käes. Barcelona nüüd 9 punkti kaugusel, omajagu veel minna, aga puht põnevuse mõttes oleks tore, kui Barcelona enne omavahelist mängu veel korra komistab.

    Mängus osas tuleb öelda, et ohjad olid üsna kindlalt käes, aga otseselt ideaalseid võimalusi väga luua ei suudetud. Correa pauk luuavarrest oli tore üllatus. Veidi häirib muidugi see, et pall viiakse ründetsooni kilpkonna kiirusel - saaks sellest murest kuidagi jagu, siis oleks pilt tõenäoliselt märgatavalt mõnusam.

    Eraldi mainiks ka monsieur Griezmanni intsidenti mängu lõpuminutitel, mis kergelt halva maigu suhu jättis. Võttis kontrasse minekul tempo maha, publik veidi kahises-kohises sellepeale (ei olnud isegi vilet kui sellist) ning Griezmann tegi vastu vihase ˛esti. Iseenesest taktikalises plaanis oli samm (tempo mahavõtmine) prantslaselt igati õige ning ega ees väga head varianti polnud, kuid niimoodi publiku kahina-kohina peale närvi minna.. väga kasuks ei tule. Üldiselt tundub, et Griezmanni suhe fännidega on pea parandamatult kehv ning ainus valik on suvel minna. Kahju muidugi, kui tema tee klubis sellise lõpu saama peaks, aga noh, eks ta ole selles kõiges peaasjalikult ise süüdi.

    Kaitseliinile viskaks ka propsi. Saatuse keerdkäikude tõttu tuli kõik mitu korda ümber mängida, aga tervikpilt oli kaitseliini puhul ilus ning sellist tunnet väga ei tekkinud, et keegi sealt läbi läheks. Savic ja Godin on nüüd ilmselt omajagu aega eemal, aga Gimenez-Lucas keskkaitse paar ei pruugi üldse tasemelangust tähendada, pigem isegi võibolla vastupidist. Siinjuures tahaks muidugi loota, et Filipe on järgmiseks mänguks tagasi ning vasakkaitsesse kedagi panna oleks (kuigi Vrsaljko ei jätnud seal äärel pallides üldse halba muljet).

    Godini saldoks jäi lõpuks muide kolm kaotatud hammast. Kui muidu oli Iglesias Villanueva vile igati hea, siis see olukord jäi veidi kripeldama. Paar mängu tagasi oli samuti üks olukord, kus puurivaht tuli väljapoole oma väikest kasti seiklema, jäi ilmselgelt hätta, aga sai vea kätte. Las väikses kastis olla see eesõigus, aga kui sealt välja ronitakse, siis võiks ikkagi kui võrdne võrdset kohelda.

    Asjakohane ka kaks tähelepanuväärset fakti jälle välja tuua:

    (i) Atleti on jätkuvalt ainus meeskond, kelle kasuks pole sel hooajal mitte ühtegi penaltit määratud. Viimasest penaltist peaks vist varsti aasta möödas olema.

    Samuti - esimest korda klubi ajaloos on peale 22. vooru selline olukord, kus pole ei ühtegi penaltit teenitud ega pole ka mitte ühtegi minutit enamuses mängitud (ehk vastasmeeskond pole näinud punast kaarti). Viimati oli liigas taoline olukord 1975-76 hooajal (Betis).

    (ii) Väravate jaotus Metropolitano staadionil:

    Fondo Suri poolsesse väravasse (ehk see tribüün, kus ultrad pesitsevad): löödud 17, lastud lüüa 2
    Fondo Norte poolsesse väravasse: löödud 9, lastud lüüa 7

    Sh on need kaks väravat tulnud Qarabagilt ning Real Sociedadilt (Willian Jose penalti).

    Leave a comment:


  • ElNino9
    replied
    Suurte kadudega mäng ja võit sellise väravaga on kui palsam hingele!

    Leave a comment:


  • Punkt
    replied


    Täna õhtul on ees ootamas põhimõtteline vastasseis Valenciaga. Korra on võõrsil sel hooajal juba kohtutud, siis jäi lõpptulemiks viik, aga täna tahaks Metropolitanol küll kolm punkti koju jätta (Metropolitano sai täna muide kerge lumekirme peale).

    Anyhow, kuivõrd Diego Costa on tagasi aktsioonis, siis on võimalikust ideaalkoosseisust puudu vaid Filipe. Samas on arvatavasti tegemist viimase mänguga, mille brass vahele peab jätma, sest juba selgi nädalal tegi ta juba teistega samu asju treeningul kaasa.

    Lisaks on treeningväljakutel üks huvitav nägu ringi hulkumas Roy Keane näol, kes on nüüd mitu päeva Atletico ja Atletico B treeninguid jälginud ning Simeone, Oscar Fernandezi ja Andrea Bertaga muljetanud.




    Lisaks anti läinud nädalal avalöök uue noorte treeningkeskuse ehitusele. Paiknema hakkab see Alcalį de Hernarésis, mitte väga kaugel Metropolitanost.

    The sporting complex will be 69,960 square metres and will have a full-size stadium with capacity for 2,000 fans, four artificial pitches and a seven-a-side field. Also, this sporting complex will host all of our international programs.

    Leave a comment:


  • Punkt
    replied
    Mis jaanuarikuu viimas(t)el päeva(de)l toimus?

    - Augusto läks Hiina (Beijing Renhe) Luis Garcia käe alla pallima ning mänguaega otsima. Hinnaks lõpuks 4.5 miljonit.

    - Moya jõudis Getafega lepingutingimustes kokkuleppele. Läinuks ilmselt kohe jaanuarikuises aknas, kui Guaita oleks Crystal Palacesse siirdunud, kuid kuna Guaita jäi vähemalt praeguse seisuga Getafe ridadesse edasi, siis läheb Moya sinna tõenäoliselt alles hooaja lõpus, kui tema leping Atléticoga läbi saab.

    - Toimus ka see, et Gaitaniga ei toimunudki lõpuks midagi. Inglismaa relegatsioonisatsidesse mees minna ei soovinud ning Bocaga ei jõutud ka rahuldavale kokkuleppele. Samas ei tähenda see seda, et ta nüüd kindlasti suveni klubis tiksuks: variantideks olevat veel Zenit (tõenäolisem) ja Hiina (vähetõenäolisem).

    - Diogo Jota ostuklausel aktiveeriti Wolvesi poolt ehk et suure tõenäosusega kutti Atlético särgis pallimas ei näe. Küll aga kasseeritakse mehe eest 14 miljonit eurot.

    Mida arvata?


    - Augusto lahkumisest on mõneti kurb meel, sest inimesena tundus väga normaalne ning selline hea riietusruumi co-liider, kes alati mate gängis oli. Samuti on kahju, et vigastuste tõttu ei saanudki mees oma täielikku pagasit Atléticos näidata. Kui realistliku pilguga vaadata, siis samas oli aeg minna ning Atleti jaoks finantsilisest poolest vaadatuna tark tehing: natuke täideti kukrut ning vähendati samas palgafondi.

    - Moya puhul jällegi vastakad tunded: riietusruumis igati positiivne habemik, kes hoiab head energiat üleval ning kui nüüd see üks Sevilla vastu tehtud saatuslik prohmakas välja arvata, siis ka postide vahel igati OK tüüp. Samas jällegi - kui peaks juhtuma nii, et mõni alt poolt tulev tüüp saab selle tulemusena järgmisel hooajal teiseks kindaks, siis pigem positiivne tehing kõigile osapooltele, sest alt on talendikaid puurivahte tulemas ning vaikselt peab neid kuidagi hakkama meeskonda integreerima.

    - Gaitani osas tuleb loota, et läheb ikkagi müügiks ära ja saadakse tahetud raha kätte. Kui pool aastat veel pinki nühib, siis seda enam ta väärtus langeb. Samas arvestades, et mees väga külmasõbralik ei ole, siis ma eos väga palju lootust ei hellita, et ta Peterburisse kolida tahaks.

    - Jota puhul olen mina pigem õnnelik, et 14 miljonit kätte saadakse. Jah, tegemist on potentsiaalika mehega, aga kas ta ka Atlético särgis triumfeerinud ja domineerinud oleks.. ma ei ole selles nii kindel, seega parem varblane peos kui tuvi katusel. Aitab esiteks veidi raamatupidamist tasakaalu saada ning teiseks annab võimaluse mõnda kriitilisemat positsiooni (äärekaitse!) tugevdada. Vahel tuleb sellised investeeringud lihtsalt rahaks kasseerida.


    Muus osas

    Tundub, et Lautaro puhul on läinud asi siiski avalikuks enampakkumiseks, mis Atletile ilmselt väga meeltmööda pole ning praegu ütleks isegi, et trumbid on vast Interi kätte liikunud. Seda ennekõike ilmselgelt heade sidemete pärast (Milito-Inter liin) ning kui peaks juhtuma see stsenaarium, et Inter tahab suvel Icardi rahaks teha, siis oleks itaallastel pakkuda Racingule nii rohkem raha kui ka Lautarole endale suuremat garantiid mänguaja osas.

    Iseenesest oleks kahju, kui peaaegu kindel olnud tehing kokku variseks, sest tegemist on tõesti talendika ründajaga.

    Leave a comment:


  • JuriM
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Championship leaders Wolves have confirmed that the midfielder Diogo Jota’s season-long loan move from Atletico Madrid will be made into a permanent transfer this summer.
    MIKS KÜLL!?
    Tagasi ka võimalus osta millalgi?
    See ostuklausel oli laenulepingus sees ja lihtsalt aktiveeriti nüüd, tagasi ostu ei oska kommenteerida.

    Leave a comment:


  • ElNino9
    replied
    Championship leaders Wolves have confirmed that the midfielder Diogo Jota’s season-long loan move from Atletico Madrid will be made into a permanent transfer this summer.
    MIKS KÜLL!?
    Tagasi ka võimalus osta millalgi?

    Leave a comment:


  • Punkt
    replied
    Nummi.

    Leave a comment:


  • Punkt
    replied
    Algselt postitas Staadium Vaata postitust
    Ah jaa. Aplodeeris kohtuniku otsuse peale.
    Jah. Tolle mängu puhul juhtus muudkui veidrat - näiteks Vrsaljko läks kogemata Atlético bussi asemel Sevilla bussi peale. Näitab mõneti ka mõne mehe keskendumisvõimet.



    Kui tänase kohe algava mängu juurde minna, siis Gameiro näitas just suurepäraselt, kuidas võimalusest mitte kinni haarata. Mees suutis vahetult enne mängu kõhugripi üles korjata ning jääb eemale. Costa niigi väljas, vastaseks kõrge kaitseliiniga Las Palmas.. olnuks Gameiro-sugusele ründajale magus koht enesekindluse hankimiseks.

    Igatahes on siis lisaks Roberto Olabele veel üks noorsand täna pingil. Gameiro asemel kutsuti mänguks üles igapäevaselt Juvenil A-s palliv Giovanni Navarro, kes on ühtlasi mõne mängu ka Hispaania U17 koondises kirja saanud ning kuulub hetkel U19 koondise kandidaatide hulka. Mõni nädal tagasi pikendas kutt klubiga ka lepingut kuni 2020. aastani, seega on põhimeeskonna pingile pääs kutile mõneti ka kena kingituse eest:

    He became during this year the most decisive player in U19 Atletico. Gio scored 28 goals this 2017, becoming the team's top scorer. He made more than 20% of the goals (129).

    Leave a comment:

Working...
X