Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
lol ma ei saa barca fännidest aru, et pmts mis te pole enda klubis kindlad, et Reali eksimuse peale loodate?:O
On tunda kerget jalavärinat!!!!
Sa ei saa aru, kuna sa oled lihtsalt rumal. Reali kaotus, ükskõik millal, mis tingimustes ja mil viisil, on ALATI tervitatav. Jalavärinat oli tunda ka vist El Clasicos, Campil ja hiljem Bernabeul? Oli vä? lol...
"An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Villerreal tegi Mallorca majandusprobleemidest UEFA-le kaebuse ning seetõttu on saarlased EL-st välja visatud. Aga kuna UEFA-le ei meeldi kitupunnid, siis on ka seda kohta noolinud Kollane Allveelaev tühjade pihkudega jäämas.
Villerreal tegi Mallorca majandusprobleemidest UEFA-le kaebuse ning seetõttu on saarlased EL-st välja visatud. Aga kuna UEFA-le ei meeldi kitupunnid, siis on ka seda kohta noolinud Kollane Allveelaev tühjade pihkudega jäämas.
Ma tean, ma olin sarkastiline (vabandust).
Nüüd Mallorcal on rohkem raha nii...
Norsk, ma olen hispaanlane aga ma elan Tallinnas. Inimesed ütlevad, ma olen hull...
Õpin eesti keelt, parandused on teretulnud. Aitäh.
Jama lugu Mallorca vaatevinklist, kuid lõppude lõpuks euromängude puudumine võib pigem kasuks olla, sest klubi pink on siiski sedavõrd lühike, et ei võimaldaks kogu sügise kahte mängu nädalas mängida.
samas oleks jälle saanud UEFA-lt lisapappi, mis ma pakun et oleks hetkel vägagi abiks
Kuid ega nad võlgade suuruse tõttu seda kohta ei kaotanud, vaid kuna Mallorca ei ole suutnud / suuda enda kohustusi täita: võlgade maksmine pole graafikus ning väidetalt mõningad palgad on veel ka üleeelmiselt hooajalt saamata.
Puhtalt võlgade alusel euromängud jääksid enamustel suurtel mängimata.
Kommentaar