Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaatasin just eelmise hooaja kokkuvõtet.. Kuna hooaeg pikk ja mänge oli palju, ning näha õnnestus vaid väheseid, siis igati kuldaväärt materjal. Selgeks on sai see, miks meil enam Carlisle ei mängi, kugi skoorija oli ta üsna virk. Kui ma ei eksi, siis määrati meie kasuks üle 10 penalti, millesti Sully päästis 4-5.. Päris märkimisväärne tundub, kuigi teiste vastavat statistikat ei tea...
Reisist olen pisut nõrk ikkagi veel.. Jobud seal Leedsis, võiks rohkem oma klubi mänge vaatamas käia..Sellise mänguga saame Play -offi arvatavasti
Rünno on vist vässu jah... üldiselt peaks olema ikka nii, et kui enda meeskonna väravavaht penaltit tõrjub, siis enne seda määratakse penalt selle meeskonna kahjuks, mitte kasuks. Aga see seks. Minu mälu kohaselt määrati Brightoni kahjuks eelmisel hooajal ligikaudu sama palju penalteid, millest tõrjeid vist ette ei tulnudki...
Leedsi jobude kohta võib vaid arvata, et äkki käivad nad hoopis Bantamite või Yorki mänge vaatamas... või siis lihtalt Yorki, see vähemalt ilus linn.
Hooaja kokkuvõtted on muidu muhedad ikka, vanad huvitavad asjad tulevad meelde... nt Pinky Yelldell, Pinky Yelldell
Mis kell te sinna statale jõudsite? Teisipäeva keskööks? Aga muidu jah, nõustun fitti öelduga. Ja üks pilt oli justkui foorumi kokkutulekult välja lõigatud ning uue ümbrusega liidetud. Või oli neid rohkemgi..
Kommentaar