Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leeds United

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Leeds United\'

võtke kolmapäev vabaks

hiiule siis ilmselt

Kommentaar

Algselt postitas oku

Otse loomulikult peanb ka meelik endast märku andma. Härra elBiD, nagu ma aru sain, resideerub kahjuks Tartus.

Onu Oku
      Kahjuks tartus jah. Linna satun ise alles reedel, kui hästi läheb.
      sigpic
      It's all about Football, Football and Nothing else.

Kommentaar

Leedsi kõige parem peamängija Gylfi Einarsson on mõnevõrra üllatuslikult pikendanud oma lepingut, ning seda koguni 2,5 aasta võrra. Natuke kummaline liigutus arvestades asjaolu, et mees ei ole sel hooajal algkoosseisu kuigi tihti mahtunud.

Gylfi on muideks üks superlahe soetus, kuna tema hankimine sai alguse fännikirjast. Mingi Stavangeri onu kirjutas klubile, et \"kuulge meil on siin üks supermees, 13 väravat 26st mängust keskväljalt. leping kohe läbi, te ei taha vä?\". Kuna skaute Leedsil tollajal rahapuudusel polnud, siis käis vist abitreener teda vaatamas ja nii ta lõpuks palgatigi.

Lõi mullu väga vahva värava näiteks Burnley vastu, mille tulemusena Rünno tütar endal püksid täis pani.
        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Tuleb jaht või ei tule?

Täna ja kuskil pubis ...
          League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Neljapäeval on muidugi HT kokkutulek, kus ma juua tahtsin, kuid põhimõtteliselt suht suva, et kus end sodiks tõmmata.
            Misasssja?? Jälle blokid või!!??

PS: Populaaruse võitmiseks ei pea sa ennast joodikuna tõestama... Me teame niigi, et sa ei joo

Kommentaar

Algselt postitas oku Kallid sõbrad, Neljapäeval, 12.01.2006, rõõmustab Viasat Sport 2 kõiki praegusi ja tulevasi Leeds Unitedi fänne otseülekandega reservide liiga mängust Manchester United - Leeds United. Otse loomulikult peanb ka meelik endast märku andma.
              Meelik kahjuks Pärnus. Ja siinsed taevakanalid ei tundu seda mängu näitama. Aga m6ttes olen teiega ja hoian Marques\'ile pöialt.
              David, David, Don't sell Rio!

Kommentaar

Algselt postitas oku

Tuleb jaht või ei tule?

Täna ja kuskil pubis ...
                ma sain aru, et Rünno on talla all, Smutov on rahatu, Meelik on Pärnus ja Estonil pidavat prioriteedid mõnevõrra paigast olema. Järele jään mina, kes on suure tõenäosusega täna natuke Rünno. Tegelikult on nii, et alles natuke hiljem selgub, kui Rünno ma ikkagi olen. Me võime teha nii, et ma helistan, kui saan osaleda (kui õigel ajal talla alt pääsen). Muidu pead seda katastroofi üksi vaatama. See oleks liiga kole.

Smutovi saab ka ilmselt siiski vägisi kaasa võtta. Teeb kodus võileiva valmis.

Kommentaar

Nõrgad ühesõnaga. Joon kodus siis õltsi. Ma ei saa aru, mis kasu oli Smutt Tallinna elama panna, kui ta üldse näole ei anna. Ja Rünno on ka pärast suitsetamise mahajätmist kuidagi koduseks jäänud ...

Allamäge läheb see värk siin ...

Kommentaar

Viimased luureandmed räägivad, et Rünno ei pea vist last valvama. Konn on kombes. Smutt jooks ja sööksküll. Eston nillib baarimutti. Jollu on taimetoitlane ja Oku tõmbab kodus käima.

Seega. Läheb lahti!
                    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Oot aga kui eston baarimutti Hiiu pubis landiks, siis ju käraks küll.

Et nagu minek siis?

Kommentaar

Njah, Marquesi ei olnud. Leeds sai 1-5 kotti ja üldse oli selline imelik õhtu, kus me istusime konnaga jälle kahekesi. Oleks see Selli kaotatud lippki siis veel kaasas olnud, aga ei ...

Mängust ei oska eriti midagi rääkida, kuna me konnaga arutasime hoopis teisi asju seal, aga üks tähelepanek ikka. Eriti peaks see rõõmustama Martinit ja Terroribanaani - Ricketts is back! And he\'s slimmer than ever! Kole on ta muidugi jätkuvalt. Ja väljakul korda ei suutnud ka midagi saata. Üldse jätsid reservid eile kuidagi näruse mulje, scumi poisid purjetasid keskväljast ja kaitsest läbi nagu ise tahtsid. Üks mingi noor nublu oli meil ründes, kes tegi suht ilusaid liigutusi, aga võta näpust, kes see oli. Nimesid ju särgi peal ei olnud. Arvan, et see oli see Parker.

Kommentaar

suht mõnusas stiilis YEP\'i intervjuu onu Keviniga

Kommentaar

Vabandan.

Aga ma nägin see-eest Estoni naist.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas oku

Leeds sai 1-5 kotti
                              just look at his face! he\'s got that goalscoring smile
                              OG skoorib taas üle mitme aasta,
                              Rossil 12v 13s reservide mängus
                              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

wulffmorgenthaleri stiilis ebatervet Leedsihuumorit

the exact moment they realised how much debt we were in:

Kommentaar

Working...
                                X