Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ei. leeds oli tore küll, aga nummiakd olid siiski üle. watford võiks endale ühe kogenud ründaja nüüd transferdada.. küll foster puuri puhta hoiab. ise on vaja lööma hakata
ei. leeds oli tore küll, aga nummiakd olid siiski üle. watford võiks endale ühe kogenud ründaja nüüd transferdada.. küll foster puuri puhta hoiab. ise on vaja lööma hakata
kahtlen sellest et foster järgmine hooaeg veel seal puuris sitsib
Ei usu et see halvim päev ever oli. Ma saaks aru, et kui teel pubist koju sind kamp neegreid vägistaks ja siis haiglas (pärakurebend ja head inimesed kutsusid meedikud appi) sul vasektoomia kogemata tehakse ja siis koju jõudnuna leiad eest naise naabriga voodis, kes on üks neist neegritest, kes su vägistas. Vot siis oleks ehk halvim päev ever. Ehk. Niiet ära nuta miskit Täna parem jumalat et hullemini ei läinud
Feel the strength of a hundred thousand heartbeats,
Cry welcome to the song.
And as it lifts you, time to move on.
We go!
Kas tõesti on selle Arsenali särgi all näha miskit siniste ja valgete triipudega asja?
Muidu aga palju õnne, et saite kogu finaali piletitulu endale. Kahju. Mitte sellest, et saite, aga üldiselt noh.
Oled terane, sõber skint Sai jah karikafinaalilt tuldud ja TVMK särgile vanderselli soovil Arsenali ürp peale tõmmatud.
Aga eilset mängu vist ei ole mõtet kommenteerida. Ainsad säravad hetked olid teise poolaja ajutise surve ajal, aga 2:0 värav tuli kõigi jaoks nagu pauk luuavarrest ja pärast seda läks meeskonna moraal kookosesaarele puhkama. Watford oli ilmselgelt parem. Üllatav, aga nii oli. \"Aidy\" Boothroyd on meeskonnaga imet teinud. Edu siis Springile ja Kingile ja teistele toredatele poistele.
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
see kõik on minu süü. nimelt lootsin ma mängu näha ühes Tallinnasuuruses saksa linnas. samuti olin ma väga hästi kursis, et kui ma mängu ei vaata, siis me kaotame. vähe sellest, et seal linnas mängu ei näinud - selle ainsas baaris oli ainsaks spordikanaliks Eurosport. täitsa perses koht.
tulemus oli katastroof ja ilgelt sitt tunne on, kui sellele mõelda.
aga nojah.
ps. meelik, mis sinu Killa lahkumise väite aluseks on?
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Uue hooajaga saate siis palgaarved kah normaalsuse piiresse, nimelt olid Leedsil sel hooajal vist Championshipi suurimad (???) palgad, 19M£, millest 16M£ eelmistele mängijatele. Edu teiel transfermarketil. Ahjaa, kuidas edeneb Coca-Cola, võida meeskonnale mängija, kampaania.
Kommentaar