Algselt postitas skint
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leeds United
Collapse
X
-
Vaata, on teema, on teema alustaja, on reiting, on viimane postitus, on vastused, on vaatamised. Vaatamised on ilma lingita, vastused on lingiga. Hetkel on seal number 3,407, pärast minu postituse tegemist nähtavasti 3,408. Vajutada tuleb sinna peale ja ilmub aken, mis ütleb:
Martin 838 rohelineKonn 450 runno 425 oku 389 eston maravilha 222 skint 154 meelik 75 gamer 74
Oolraiit, Matu, sa juhid. Ma olen kuues. Varsti okust ka möödas. Wiii.
Kommentaar
-
Lihtsalt leidsin Waccoest sellise laheda video ... http://www.youtube.com/watch?v=2EPYZKWVpPI&NR
Olid ajad :PLeague One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustja varsti juba ongi Leeds esimene aga aint tagant poolt.
Kommentaar
-
Algselt postitas budulojus Vaata postitustja varsti juba ongi Leeds esimene aga aint tagant poolt.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
mis mina sinna parata saan et Leeds hetkel lihtsalt on nii kehva??tegelt poleks peale eelmist hooaega arvanud et mõni võib nii põhja langeda.a ega ma seda pahaga õelnud aga asi u nii saab olema.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustJa nüüd kõik hullult rõõmustame, sest kurvastamise aeg on möödas.
According to transfer rumours net these are the suspected Leeds targets etc.
Leeds United
In
...Richard Wright (Everton, Bosman)Kurat seda teab, äkki on hoopis jumal.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar