Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Leeds United
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Tra. te siis nüüd ärkate. Rahast ei tea ma veel eriti midagi. Minek oleks laupäeval, tulek esmaspäeval.
----
Kuid just saabus:
Dear Martin,
have your forms - will email when processed
collect wembley
Kind regards,
LornaWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
hola amigos
perros, gatos, toros
cojones, cojones, superleeds united
dos cervezas grandes
vete a tomar por culo Football League!!!
infosulg on kole asiJack of all trades, Master of nunsKommentaar
-
Rünno Sulg on kole asi.
Tartu, Tartu! Siin Tallinn!
Vabandan, et olen internetist 5 päeva eemal olnud.
Ma isegi ei saa aru, kuidas see juhtus.
Aga kas Wembley'le pileteid veel on?
Muide, rootslased on jobud. Nad otsustasid, et Leedsi mängu näitamise asemel on ilgelt kaval hoopis karaoke õhtu korraldada. Elu (ja kalli õlle) hinnaga suutsin siiski ühe teleka sättida tagasi mängule. Masendav.David, David, Don't sell Rio!Kommentaar
-
Meelik (ja Konn), kui tõsi taga, siis võin sulle Leedsi naiste kontaktid anda. Kui kiirelt teed, siis ehk õnnestub. Seega anna märku. Eston vast nii väga ei huvitu, sest pileti saamisks tuleb memberiks ka saada :PWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
Dear Mr M Smutov
Leeds United are pleased to confirm that your application for the Play Off Final at Wembley on Sunday 25th May 2008 has been processed.
Thank you for your continued support.
Kind regards
Katie Holmes Lewis
---
Katie Holmes?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
mina olen nüüd kaks nädalat ära olnud, ning kodus oleks keeruline seletada. seega tuleks vaadata kusagil Tallinna avalikus kohas. kes veel olemas oleks?«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»Kommentaar
-
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!Kommentaar
-
supervärk, preserveeri laud ka
üks mõõdukalt lõbus uudis ka: http://www.doncasterroversfc.premium...317235,00.html«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar