14 mängu peetud, mis on nati enam kui neljandik, seega midagi pole veel kokku võtta. Viis punni kolmandast ja mõttetult palju play-offidest. Unistama võib vist kuskil 36 mängu juures hakata. Selleks ajaks oleme aga koos skintiga Leedsis käinud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leeds United
Collapse
X
-
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustTere.
Teisipäeval kell 21.30 liigume Sky Sports 1 vahendusel sammukese lähemale värvitopsile. Millises baaris ja kellega koos?«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustaga teeks siis Mollys ja kutsuks kohale kõik kes vähegi on ilusad + okuWhen I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustJa enne trimpame Nokus või kuskil? Ja siis ma ütlen jälle, et tulen sinu juurde ööseks, kuid lähen hoopis Estoni juurde.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustaga teeks siis Mollys ja kutsuks kohale kõik kes vähegi on ilusad + oku
Mis kohta ja aega puutub, siis võiks olla Molly küll ja kogunemine alates u. kella üheksast.League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Algselt postitas oku Vaata postitustMa jõuaks tegelt juuksuris ära käia kui ma tahaks. Aga jääb ära, sest konn tegelikult ihaldab mind minu praegusel kujul.
Mis kohta ja aega puutub, siis võiks olla Molly küll ja kogunemine alates u. kella üheksast.League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustTere.
Teisipäeval kell 21.30 liigume Sky Sports 1 vahendusel sammukese lähemale värvitopsile. Millises baaris ja kellega koos?
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustkas avavile mitte 21.45 pole?League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
ownisime täiega. kuigi beckford oli liimist täiesti lahti, siis howsoni pomm ja grella üleminutite värav tõid võidu.
esimesel poolajal liikus pall ikka täiega. Ma ei tea, kas rünts mängu vaatas, aga tal oleks küll püksid õnnest märjad olnud.
Kõige kunnim oli täna peapaelaga (või kipsis peaga või jumal teab mis tal seal ümber pea on) kisnorbo. Oldham teisel poolajal hooti surus ja see mees jõudis ikka igale poole. meenutas piiroja.
Fa Cup teine ring, siit me tuleme!League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Hiilgavad väravad: http://www.101greatgoals.com/videodisplay/3861021/When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar