ma arvan, et praegu läksid katki kõik maailma bravuurimeetrid.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leeds United
Collapse
X
-
Huvitav kas internet plahvatab kui Leeds peaks juhuslikult selle mängu võitma?"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustHuvitav kas internet plahvatab kui Leeds peaks juhuslikult selle mängu võitma?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Muide, meie koosseisus on olnud murrangulised muutused.
Laenuga sisse:
Hogan Ephraim, QPR, winger
Tony Capaldi, Cardiff, vasakkaitse või poolkaitse
Laenuga välja:
Davide Somma, Chesterfield, ründaja
Nüüd peaks ManU küll langema.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustHuvitav kas internet plahvatab kui Leeds peaks juhuslikult selle mängu võitma?
Kommentaar
-
Väravad siis kah: http://www.101greatgoals.com/videodisplay/4074793/
Olgu mainitud, et see oli päris sümpaatne, et Becchio jooksis väravat tähistama kas mingi treeneri või arsti või jumal teab kelle juurde. Vähemalt viisakas poiss, sest äsja teda ju putitati, et jälle mängukorda saada.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustOlgu mainitud, et see oli päris sümpaatne, et Becchio jooksis väravat tähistama kas mingi treeneri või arsti või jumal teab kelle juurde. Vähemalt viisakas poiss, sest äsja teda ju putitati, et jälle mängukorda saada.League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
-
Algselt postitas oku Vaata postitustHuvitav, et Beckford oli pingil ja ei saanud vahetusestki sisse. Ei tea kas väsinud?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Gloorihanterina vaatasin ma alles nüüd koosseisu. Ja mis ma näen: PRUTTON väljakul, meie enda metsjeesus. Väga sümpaatne värk.
Lisaks on meie kuue-seitsme tõelise ja maailma ilusaima fänni silmapaari alt mööda läinud selline laenuvend nagu Hogan Ephraim. Mingisugune winger/striker Wiki väitel. QPRist ja oma elus on löönud neli väravat, mis on neli rohkem kui näiteks mina. Samas on temal hooaegu ja mänge ka rohkem selja taga. Lausa alustas.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustGloorihanterina vaatasin ma alles nüüd koosseisu. Ja mis ma näen: PRUTTON väljakul, meie enda metsjeesus. Väga sümpaatne värk.
Lisaks on meie kuue-seitsme tõelise ja maailma ilusaima fänni silmapaari alt mööda läinud selline laenuvend nagu Hogan Ephraim. Mingisugune winger/striker Wiki väitel. QPRist ja oma elus on löönud neli väravat, mis on neli rohkem kui näiteks mina. Samas on temal hooaegu ja mänge ka rohkem selja taga. Lausa alustas.
Capaldi oli ka muuseas väljakul. Kuna mängu ei näinud, ei oska kommenteerida ja waccoest teiste hindeid kopima hakata ei vinni.
Raske on see Leedsi fänni elu - enamus mänge ei näe ja pole midagi rääkida; kui mänge näeb, siis on pidu nii suur, et järgmisel päeval pohmelliga ei viitsi suurt midagi rääkida.
Laupäeval on suur derby Huddersfieldiga. Nad olid viimati head 1920-tel, aga siis nad olid väga head.League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar