Jeeee, pappi tuli! http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-leeds-21699007
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leeds United
Collapse
X
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustRaisatud kaks punkti...sigpic
It's all about Football, Football and Nothing else.
Kommentaar
-
Mnja, juba müüki http://www.guardian.co.uk/football/2...decide-to-sell
Hmm, tegelikult ainult osa? http://www.guardian.co.uk/football/2...-plans-to-sell
Kommentaar
-
See teema tuleks ilmselt mingil hetkel ebaterve huumoriga liita aga ikkagi. 10% klubist kuulub nüüd suurepärase nimega institutsioonile International Investment Bank.
"The core business activities of the Bank include investing on its own account and investments, underwriting and placement in real estate and private equity in conformity with Islamic Shari'ah".
Kommentaar
-
No mis meil nüüd siis on. Meil on pärast O'Learyt olnud 11 aasta jooksul 12 peatreenerit. Seejuures on peale mõne erandi ja ajutise asendaja need kõik olnud enam vähem okeid. Nad kõik on üritanud klubipoolse toetuseta ja ilgema publiku ootuse surve all imet teha ja paar korda on sellele ka lähedal oldud. Väiksed imed on isegi juhtunud. Enamus on aga lihtsalt teinud normaalset tööd ja saanud selle eest suusa. Meil on ette näidata kaks relegatsiooni ja üks promotsioon täieliku pasa hulgast omasuguse pasa hulka. Paar kena karikasarja sooritust ja natuke lootust play-offides.
Aga et mis meil nüüd siis ikkagi on. Meil on klubi, mille staadion ja treeningväljak kuuluvad tõenäoliselt jätkuvalt kellelegi kahtlasele. Meil on presidendiks jätkuvalt papa Smurf. Meie staadioni täituvus on umbes kolmandik. Meie omanikud on aastaaruandes tunnistanud, et ostsid meid ainult spekulatiivsel eesmärgil. Oma sõnade kinnituseks on nad müünud klubis vähemusosaluse investeerimiettevõttele, mille otsused põhinevad šariaadil. Isegi meie hümn on perssekukkunud militaarmarss. Halleluuja, ma ütlen!
Positiivsena märgiksin ära meeskonna, mis on igal juhul vähemalt kõva CC keskmik ja omab veel omajagu potentsiaali. Ja särgid on ilusat värvi.
Samuti on mul hea meel, et mu õhtud ei möödu teleka ees klubile liigas või mõnes olulises karikasarjas kaasaelamisele. Jääb ära pabistamine ja aega jääb paljude teiste tegevuste jaoks üle. Erinevalt nt manku fännidest. Üldse on Leedsi perssekukkumine oluliselt kahandanud minu huvi jalgpalli vastu, naine on ilmselt rahul.
Ja kokkuvõtteks ütleks ma, et need kuradi valged värdjad võiksid nüüd vahelduseks perse minna ja siis seda veelkord teha. Seejärel võiks palgata treeneriks mehe, kes oleks kohe pärast DOLi palgata tulnud, ujutada ta rahaga üle ja võidelda endale välja koht omasuguste (WBA ja Norwichi) hulgas!
Marching on together!«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitustkollane meedia on juba mon'ihaisu õhku paisand ja kui see peaks päeva lõpuks ka juhtuma, oleks ju absoluutne blessing.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar