Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ampus on veel külmas, aga põhimõtteliselt võib juhtuda et saab juba täna või homme välja võtta. Peaasi, et ei jäägi sinna
Eilne mäng oli hirmus närviline ja Barnsley oli tegelikult parem ja vääris vähemalt viiki. Aga no hambad-ristis + õnn ja nii ta tuli. Bamford tegi nii palju kaitsetööd nagu ma ei ole kunagi ühegi ründaja poolt näinud. Äkki ta ongi kaitsemängija in disguise? ...
Seda sai liiga kaua oodatud ... Vahepeal oli juba tunne, et ei teagi, kas saab veel kunagi premmi vutti vaadata või mitte ... Praegu ei tahagi midagi öelda, viimase 20 aasta emotsioonid keerlevad sees ringi. Palju õnne poisid!!! Millalgi võiks tähistada nüüd. Ilus oleks Vanas Paabulinnus kusagil uue hooaja sees. Aga enne on ka lubatud muidugi. Lähen nüüd kappi peitu, sest naaber kutsus arvatavasti politsei.
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kui ma peaksin vastama küsimusele, miline mälupilt seostub mulle foorumiga liitumise aegadest (2002), siis miskil arusaamatul kombel on see Leeds Unitedi teema....
Lahe nostalgialaks reedesse! Saavutatut taas mitte käest anda!
et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali
In 16 years, 2 months, 8 days since relegation, we have had:
Over £100m debts settled
Over 10 000 000 home attendances
601 second tier games
143 third tier games
25 points deducted
16 managers
5 owners
4 playoffs lost
1 administration
1 stadium sale
0 trophies
TAKE US HOME
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar