Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leeds United

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Martin rääkis midagi siis sellisest kohast http://leedshotels.jurysdoyle.com/jurysinn_leeds. Kesklinnale lähedal ja puha.

Kommentaar

Ranieri ootab kõnet.
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Sõitjate osas ma tahaks tegelt teada, et kes siis ikkagi tulevad.

Ma loetlen nii (13.-18. okt): mina, Liis, Rünno, Konn, Oku, Gamer.

Gwõrn - kui kauaks?
        Meelik - kas üldse?
        keegi veel?

P.S. Piletid tulid ka müüki. Ehk mõelgem, kas tahame siit osta või sealt. Ja mõelgem ka, et kuhu.

Kommentaar

Hinnaskaalas on enam-vähem ka see: http://www.activereservations.com/ho...ah-103302.html

Kuid panin teele ühe meili ja võibolla leitakse meile sobiv koht.

Kommentaar

Poisid, plllllis vaadake, et ma ennast liiga täis ei joo. Mulle tundusid tsikid eelmisel reisil suht pandavad ... aga eks ma olin natukene võtnud ka :S

League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
              Sõitjate osas ma tahaks tegelt teada, et kes siis ikkagi tulevad.

Ma loetlen nii (13.-18. okt): mina, Liis, Rünno, Konn, Oku, Gamer.

Gwõrn - kui kauaks?
              Meelik - kas üldse?
              keegi veel?

P.S. Piletid tulid ka müüki. Ehk mõelgem, kas tahame siit osta või sealt. Ja mõelgem ka, et kuhu.
              Piletite ostmise pakuks kohapealt.
              Gwrn tuleb koos meiega inglismaale (lenunpiletid ostab ise), öömaja vajavad tema ja Reps ainult laupäevaks. See broneeri neile.

Meelik on kogu aja meiega. Just sain kinnituse. Ahjaa, mis puutub Liverpoolis läbustamisesse, siis selles ma enda seisukohast veel sugugi kindel pole. Pärast eelmises postis pandud linki eriti

Kommentaar

Algselt postitas oku Vaata postitust
                Meelik on kogu aja meiega. Just sain kinnituse. Ahjaa, mis puutub Liverpoolis läbustamisesse, siis selles ma enda seisukohast veel sugugi kindel pole. Pärast eelmises postis pandud linki eriti
                Just. Kogu aja tilbendan teil sabas.
                Keegi peab teid ju nende ilusaks joodud naiste käest päästma ja hostelisse talutama.
                David, David, Don't sell Rio!

Kommentaar

Jeesus krisostoomus. Et siis seitse inimest pidevalt? Sellisel juhul peab vist jah ube ja muud taolist sööma minema, sest normaalsed hotellid meid majutada enivei ei suudaks.

Ja Gwõrn ja Reps võivad endale vast ise topelttoa kinni panna, hiljem.

Muidu läheb see tellimud liiga keeruliseks ja eelmisel korral arvati juba niigi, et ma tahan neile tööle tulla.

Kommentaar

see liverpooli trip on lihtsalt selline mõte. võib vabalt skippida. tõenäoliselt esinevad sügisel helsingis ka. aga teisalt oleks äkki lahe. väärtesemed võime ju leedsi jätta, ning edasi-tagasi rongipiletid osta. peksa saame seal urkas niikuinii, aga seda tuleb võtta kui antud piirkonna kultuurilist eripära.
                    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Ega mul tegelikult Liverpooli vastu midagi pole.Kunagi ei ole võimatu ka see, et ma kusagil Edinburghi või Manchesteri (hoidku jumal selle eest) rongijaamas ärkan. Nii et hoiaks ikkagi teie ligi enamuse ajast. Las konsiilium otsustab, pärast sumoturniiri tulemuste väljakuulutamist.

Finaaliks pakun muide Smutoyama vs. Rynniichi

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                        Ja Gwõrn ja Reps võivad endale vast ise topelttoa kinni panna, hiljem.

Muidu läheb see tellimud liiga keeruliseks ja eelmisel korral arvati juba niigi, et ma tahan neile tööle tulla.
                        Selleks anna mulle teada, millal on otsus pesitsemispaiga suhtes langetatud ja mis koht see on. Usun, et härrased saavad broneerimisega ise hakkama küll.

Kommentaar

Algselt postitas oku Vaata postitust
                          Ega mul tegelikult Liverpooli vastu midagi pole.Kunagi ei ole võimatu ka see, et ma kusagil Edinburghi või Manchesteri (hoidku jumal selle eest) rongijaamas ärkan. Nii et hoiaks ikkagi teie ligi enamuse ajast. Las konsiilium otsustab, pärast sumoturniiri tulemuste väljakuulutamist.

Finaaliks pakun muide Smutoyama vs. Rynniichi
                          kujutan juba ette Proua Smutoyama vaimustusekilkeid, kui see tõesti teoks peaks saama..

Kommentaar

Hotelli asukoht tundub lahe. Et sisevaated on puudu on muidugi kahtlane..) Palju see hinnavahe selle Headingly urkaga tuleb, kui üldse? Siis saaks otsustada. Liverpooli otsa ei poolda (aga see plaan võib muutuda:. Mäku ja ja üks sõber veel on samal ajal Liverpoolis ja täitsa tore oleks ju tegelikult nendega seal kohtuda. Vastuargument on jube rongidega kolistamine arvestades, et London-Leeds-London on vältimatu..

Kommentaar

mina täiendan, et hotelli sisevaated on minule umbes sama poohui, kui manku-chelsea mängu tulemus. niikuinii, on paari tunni pärast kõik kohad läbu täis ja niikuinii ehitab Martin järjekordse Templi Oonanile.

Kommentaar

Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitust
                                mina täiendan, et hotelli sisevaated on minule umbes sama poohui, kui manku-chelsea mängu tulemus. niikuinii, on paari tunni pärast kõik kohad läbu täis ja niikuinii ehitab Martin järjekordse Templi Oonanile.
                                Vabandage mu prantsuse keelt, aga seekord tuleb vist tempel Püha Klitooriusele, sest Smutt on naisemees.

Mis puutub hotelli hinda, siis kusagilt leidsin, et double room on üks öö 77 quidi? Seda on kindlasti palju. Headingleys maksime vist mingi 69 kolmese toa eest? Arvestades, et ööbida tuleks umbes 5 ööd, siis saame päris suure hinnavahe. Aga ma võisin ka mingist täiesti valest kohast hinda vaadata. Või äkki on neil rikishidele eri hinnad.

Kommentaar

Working...
                                X