Algselt postitas eston maravilha
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leeds United
Collapse
X
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustKordaks küsimust ja abipalvet. Ega kellegil ei ole reede hommikul teel Lennujaama võimalik mind Autobussijaamast peale korjata?
Kommentaar
-
Algselt postitas gamer Vaata postitustrünno mis kellast sa plaanid lennujaama liikuda?
Kommentaar
-
kui keegi viitsib, siis võiks liiklemise juhtnöörid mõnelt vastavalt lehelt välja printida. näevad välja nagu paber peal gps. neid on täitsa palju, aga mina teen sisuliselt kogu oma ärkveloleku aja kuni minekuni tööd.
ja kui kellegil on uuemat atlast, kui minu 97 aasta Shell, siis võiks teada anda. samuti oleks abiks Leedsi kaart.
ja kui teil midagi vajaliku ei ole, siis võite näiteks perse minna! või minna Krahli Fausti vaatama. saate perseminekule uue mõõtme juurde.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Algselt postitas runno Vaata postitustõigel ajal, ehk siis kuskil 10. 40 kohale
Kõik te peate lennujaamas olema kell 9.30! SELGE! Rsk., isamaalised sead.
Check in tehakse lahti kell 9.55 (enne tuleb piletite eest võidelda) ja lennuk lahkub ka varsti pärast seda.
Ja nüüd ütlete kõik siin, et saite aru ja olete kohal. Rsk.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustkui keegi viitsib, siis võiks liiklemise juhtnöörid mõnelt vastavalt lehelt välja printida. näevad välja nagu paber peal gps. neid on täitsa palju, aga mina teen sisuliselt kogu oma ärkveloleku aja kuni minekuni tööd.
Ja 9.30 kohal lennujaamas!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustJa 9.30 kohal lennujaamas!
Mul on veidi uuem atlas. Õhtul tsekkan, kas seal ikka ka inglismaa sees on. Autoroute instruktsioonid leian ka ehk kusagilt.
MeelikDavid, David, Don't sell Rio!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustJa 9.30 kohal lennujaamas!League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar