Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Southampton FC
Collapse
X
-
Tiigrid panid ikka väga magusa kasumi kotti. Ja seda vaid poole aastaga. Neli väravat 15 mängus kergitasid Longi turuväärtust 4,5 miljoni võrra.
Leave a comment:
-
Southampton have agreed a fee with Premier League rivals Hull City for Republic of Ireland striker Shane Long.
12 milli.
Sotonil on ilmselgelt raha natukene palju üle.
Leave a comment:
-
Algselt postitas marv3llous Vaata postitust
Saphir Taider joins Southampton on a season-long loan
Algeria midfielder joins from Inter Milan wiith Dani Osvaldo moving in the opposite direction
Müts on tasemel, häid kloune on alati vaja liigasse!
Leave a comment:
-
Saphir Taider joins Southampton on a season-long loan
Algeria midfielder joins from Inter Milan wiith Dani Osvaldo moving in the opposite direction
Müts on tasemel, häid kloune on alati vaja liigasse!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMis hea pärast see Tottenham Schneiderlini taga ajab? Keskpoolkaitse on neil minu arvates üks kõige tihedamini rahvastatud liine üldse.Algselt postitas JuriM Vaata postitustMauricio sümpaatia ilmselt. Ega mingit mõistlikku põhjendust muidu poleks.Algselt postitas Fouree Vaata postitustSandro asemele, kes liialt aeglane Mauricio mängustiili jaoks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMis hea pärast see Tottenham Schneiderlini taga ajab? Keskpoolkaitse on neil minu arvates üks kõige tihedamini rahvastatud liine üldse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMis hea pärast see Tottenham Schneiderlini taga ajab? Keskpoolkaitse on neil minu arvates üks kõige tihedamini rahvastatud liine üldse.
Leave a comment:
-
Mis hea pärast see Tottenham Schneiderlini taga ajab? Keskpoolkaitse on neil minu arvates üks kõige tihedamini rahvastatud liine üldse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JanK Vaata postitusthahahahahaahahaha, see on vist hullem kui keskerakonna logoga autoga linna peal ringi sõitmine.
Leave a comment:
-
Algselt postitas H.M Murdock Vaata postitusteiiii.
pakun välja sellekohast mitte-materjaalset (kuid vaimselt väga laastavat) kihlvedu, mille kaotaja peab ajast, mil relegatsioon matemaatiliselt kindel või matemaatiliselt(!) vältitud kuni uue hooaja esimese vooruni roma avatari kandma.
ehk et mina ütlen, et soton jääb pidama; sina, et kukub. lez do it?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustRelegatsioon tuleb.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustRelegatsioon tuleb.
pakun välja sellekohast mitte-materjaalset (kuid vaimselt väga laastavat) kihlvedu, mille kaotaja peab ajast, mil relegatsioon matemaatiliselt kindel või matemaatiliselt(!) vältitud kuni uue hooaja esimese vooruni roma avatari kandma.
ehk et mina ütlen, et soton jääb pidama; sina, et kukub. lez do it?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: