Pole parata, minu vanuses tulevad meelde paralleelid minevikuga. Ward-Prowse on hoopis teist tüüpi mängija kui Pühakute omaaegne kangelane Matt Le Tissier, aga palju on sarnast. Põhimõttelised ühe klubi mehed, kes teevad oma asja suurest maailmast hoolimata. Sarnane on ka nende koondisekarjäär - peaaegu, aga mitte kunagi päriselt sees.
Muidugi - pärast seda postitust võib juhtuda, et JWP pühib suvel Southamptoni tolmu jalgelt. Releka korral pole ilmselt kahtlust.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Southampton FC
Collapse
X
-
Toodi mingi vend divarist päästma aga kõik läheb veel hullemaks. Küsimus on, kes lastakse enne lahti, Jones, Lamps või Moyes?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Oli vist 17 tho.
Ise kirjutasin toona nii:
Oeh. Sõitsin rongiga koju ja jõudsin mõttes järeldusele, et see on kõige põnevam Inglismaa koondis, mida mina kunagi näinud olen. Olen alati arvanud, et nö tagumisse viisikusse ei ole mõtet võtta keskpäraseid mängijaid, kes on nimekirjas lihtsalt moepärast. Kui sind kaasa võetakse, peab sul olema mingi oskus, millega vastaseid üllatada. Selles mõttes on Downing, Lennon ja Walcott ülipõnevad valikud.
2006. aasta teemapostitusi vaadates on imetlusväärne, milline sisuline diskussioon siis foorumis käis. Ilusad ajad olid.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
Walcott kutsuti tõesti nii noorelt v
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitusthttps://www.instagram.com/p/Cmv65fGN..._web_copy_link
Southampton on endiselt kõige parem klubi kogu premmis!
Leave a comment:
-
Niipalju kui Lutonit olen näinud, mängivad igati korralikku, tänapäevast jalkat. Klubi on Jonesi abil viimastel aastatel suuri edusamme teinud ja jõudis kevadel juba divari play-offi. Tüübi must hetk oli vahepealne käik Stoke'is, mis midagi head kaasa ei toonud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas suits Vaata postitustTundub, et uueks Southamptoni peatreeneriks saab Nathan Jones.
Tehti ametlikuks ka, ausalt väga tea temast midagi, äkki mcnamara oskab asjaliku analüüsi teha, millist mängupilti me hakkame nägema.
Leave a comment:
-
-
Romeo Lavia. Senitundmatu lapsuke, aga milline värav! Saintsil on üldse neid hästi liikuvaid jõujuurikaid seal eesliinis palju sel hooajal. Skaudid on selgelt konkreetse ülesande saanud. Hetkeolukord tundub lootustandev - Chelsea peab rahul olema, et nii väikese kaotusega pääses.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Ilmselt tean nüüd, keda autogrammide eest tänada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
PS! Tore on teada, et Southamptoni kontori poole peal töötab üks eestlane. Tervitan teda ja tema sõpruskonda Pärnust!
Leave a comment:
-
Southamptoni mängijad jõudsid ilmselt mingi hetk arusaamani, et välja enam ei langeta ja midagi rohkemat ka raske saavutada...
Igatahes on seeria languses ja mingi hulk inimesi lahkus juba 0-3 pealt. Aga esmakordselt nägin ära oma silmaga nii massilist staadioni tühjenemist mängu ajal.
PS! Tore on teada, et Southamptoni kontori poole peal töötab üks eestlane. Tervitan teda ja tema sõpruskonda Pärnust!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: