Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Hooaeg sai lõpetatud täiesti käsitlematu esitusega. Loodetavasti jääb ikka Inglismaale.
Trust me, et jääb. Väga kahtlen, et mõni tõeline suurklubi tema teenetest huvitatud oleks väljaspool saareriiki (stiilis kolm Hispaania, kaks Saksamaa, üks Prantsusmaa või üks Itaalia suurklubi). Ja teised vaevalt suudavaks või tahaks rohkem maksta kui mõni inglise top 6 sats (raudselt tuleb nüüd Spursi ja floppab oma ühekülgsuse tõttu )
Ma ei saa aru, et kuidas saab CP sel hooajal püsima jääda, kui nad sellist mängu näitavad ja Zaha veel ka maha müüma peaks? Ründeliin Benteke-Jordan Ayew-Wickham oleks ilmselt kogu premieri kõige nõrgem kolmik.
Palace mängib kodus väga kummaliselt. Aga eks relekajoon on neil kaugel seljataga ka. Miskipärast. Ma ei saa aru, miks ma seda vaatan.
Vaata parem Kanal 12-st tippjalgpalli. Head 45 minutit kütet on veel ees.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Nagu John McClane õhuahtis, Jordan Ayew poeb läbi igast kitsast kohast. Nii hea värav, et võttis tuntud mossitajal endal isegi näo naerule.
Kogu eilse mängu saak: üks värav, üks väravasööt, vooru paremuselt teisena kaheksa õnnestunud triblingut ja üks õnnestunud täklamine. Kogu hooaja peale 1.3 täklamist mängu peale, mis ründemängijate hulgas üks parimatest näitajatest. Põhitöö on sel hooajal õnnestunud huvitavalt: viiest väravast kolm on võidutabamused, üks kindlustas viigi ja üks pani aluse okkvõidule Old Traffordil.
Kommentaar