Algselt postitas Redman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Minu meelest ei peaks VAR seal sekkuma. Vähemalt oma reeglistiku järgi. Pawson näeb olukorda, paneb vile suu juurde, aga jätab vilistamata sest ? Loodabki VARi peale või tema meelest pole tegu veaga ? Ühel juhul on ta debiilik ja teisel juhul ei ole tegemist ju clear ja obvious eksimusega ? Või on v ? Ma ei ütle, et see ei ole viga. CLis , ELis on kindlalt , pole küsimustki. Inglismaal selline so so. Väravavahid ütlevad, et viga, väljakumängijad, et ei ole. Mis sai sellest, et kohtunikud peaksid ise käima monitore piilumas. Käis mõni ka see mänguvoor ?
e. mul jäi lisamata, et Pawson lubas Everon- Man utd mängus sarnase olukorra VARina läbi, kui Calver-Lewin sarnaselt DDG-le sisse hüppas. Seda enam tundub imelik, et monitori vaatam ei jooksnud."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Algselt postitas Raitsu Vaata postitustMinu meelest ei peaks VAR seal sekkuma. Vähemalt oma reeglistiku järgi. Pawson näeb olukorda, paneb vile suu juurde, aga jätab vilistamata sest ? Loodabki VARi peale või tema meelest pole tegu veaga ? Ühel juhul on ta debiilik ja teisel juhul ei ole tegemist ju clear ja obvious eksimusega ? Või on v ? Ma ei ütle, et see ei ole viga. CLis , ELis on kindlalt , pole küsimustki. Inglismaal selline so so. Väravavahid ütlevad, et viga, väljakumängijad, et ei ole. Mis sai sellest, et kohtunikud peaksid ise käima monitore piilumas. Käis mõni ka see mänguvoor ?
inglismaal selline so so? ühesõnaga võib kastis inimesele sisse joosta nii, et ta pikali lendab ja see pole viga? selge, väga ilusad arusaamised reeglitest sul - eks see selline eesti jalgpallifänni tase ole, sama sitt kui eesti jalgpall ise, loodetavasti tulevad noored peale.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustinimene eksib, saad aru? inimene ei näe ühte olukorda aegluubis kordusest. see on nii rumal jutt, et kohtunik NÄGI olukorda ja VAR ei peaks sekkuma.
inglismaal selline so so? ühesõnaga võib kastis inimesele sisse joosta nii, et ta pikali lendab ja see pole viga? selge, väga ilusad arusaamised reeglitest sul - eks see selline eesti jalgpallifänni tase ole, sama sitt kui eesti jalgpall ise, loodetavasti tulevad noored peale.
Kommentaar
-
Algselt postitas NuFc Vaata postitustMängu ise ei näinud aga kui seal ei olnud tegu punase kaardi olukorraga siis ei olekski VAR seal sekkuda saanud.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustSelle teema võiks üldse ära kustutada siin. Päris müstika, kuidas te viitsite jämmida absoluutselt iga kord.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustnagu stok juba mainis, siis sai küll sekkuda, sest tegu oli väravaga. lisan veel ära, et VAR sekkus ja võttis värava ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas NuFc Vaata postitustNo aga milles siis üldse probleem on?Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustkohtuniku käitumine ning tema ebakompetentsus.
Siin on üks tore video ka, kus manu lengend selgitab miks kohtunik ei vilistanud kohe.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustJep, var ajab närvi jah. Derbydes juba teist korda eelistati manu.
Siin on üks tore video ka, kus manu lengend selgitab miks kohtunik ei vilistanud kohe.
https://youtu.be/2wdDZn7kUps
Kohtunik eelistas siin mängus kõvasti pooli, typical prem.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustKohtunik eelistas siin mängus kõvasti pooli, typical prem.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustJa see on fakt, eks?
Aga samas naljakas, et viha Liverpooli vastu on nii hull, et segab elu elamist.Слава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustTal on ikka väga hapud viinamarjad, ning mõtestatud teksti sealt väga ei tule.
Aga samas naljakas, et viha Liverpooli vastu on nii hull, et segab elu elamist.
Edit: telefoniga kirjutatud, ei hakka parandama teksti. Aga lisaks juurde, et kui pool foorumit ei tea suluseisu reeglit ja ajavad totaalselt häma suust, siis kuidas jääb ette see kui mina ütlen, et "kohtunik oli pooli poolt see mäng" nagu what the actual fuck su peas peab toimuma, et see kraani lahti keerab?
Kas teid kõiki kiusatakse tööl või naised jätsid maha või mis värk on, reaalselt ei saa aru. Mingi common värgendus peab olema, et ühiselt võtta iga postituse kallal, aga keep going, mind see ei häiri, õnneks mõni asjalikum vend satub ka sekka ja saabki mõnele asjale teise nurga alt tänu sellele vaadata ja õppida enda vigadest ja valedest arvamustest.Amorim <3
Kommentaar
-
Keegi suudab mulle selle mehe fenomeni lahti seletada või?"The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar