Algselt postitas Kevv92
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustÜldiselt ma siiski imestan, et jalksifännid reegleid ei tea.Ilma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPigem on siin selline clear and obvious paragrahv, et kui kohtunik annab, siis ei muudeta, kui ei anna, siis ka ei muudeta.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustKaks täiesti erinevat olukorda ju? Fulhami juhtumil oli rünnaku ülesehitamisel käsi, mis reeglite järgi on tänasel päeval keelatud ja kohtunikel tõlgendamisruumi pole. Kaitses olnud Kante olukord on juba tõlgendamise asi, kas oli reeglitevastane või mitte. Tõsi, Kante kaasust mu meelest tõlgendati kummaliselt, aga neid kahte olukorda ei saa võrrelda.
Üldiselt ma siiski imestan, et jalksifännid reegleid ei tea.Inter - ausaim klubi Itaalias.
Kommentaar
-
Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitustRündefaasis ühesõnaga sellist asja nagu keha vastas/kinnine käsi ei eksisteeri? Reeglite järgi see Lemina olukord ei tohiks üldse käsi olla ehk see reegli muudatus ei tohiks antud olukorras rakenduda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustKäega mängu reeglite muudatusi see hooaeg nüüd sama palju kui Liverpoolil kaotusi.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Käega mängu reeglimuudatuse kohta ja mõned teised ideed veel - https://www.theguardian.com/football...ndball-offside
Lisaks räägib maffiFIFA boss don Infantino meile lihtsurelikele, et VAR tulemuste ootamine hoopis lisab põnevust mängu vaatamise kogemusele, mitte vastupidi. Hea, et selgitab.
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustBha Vs lei, tüüpiline kurb seeria jätkub. Vardy lööb palli üle otsajoone, kaitsja libistab tal jalad alt. VAR vaikib ja kohtunik annab nurga. :'D
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustBha Vs lei, tüüpiline kurb seeria jätkub. Vardy lööb palli üle otsajoone, kaitsja libistab tal jalad alt. VAR vaikib ja kohtunik annab nurga. :'DInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustOn ju räägitud, et ilma videota ei ole vaja jaurata.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNo ma ei oskaks ka seda videot vaadata, aga kuna mul koera pole ja olen muidu ka sitt inimene, siis vaatasin mänguInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar