320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustJep, kollane aus imo. Ma proovisin full retardi vastu panna selle punase küsimise peale. A õnneks kohtunik tassis ja kodus teenitult 0 punkti tuli. Jess.
mis sellest arvad?
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitust
Kommentaar
-
Selga pole ilus isegi seisvale inimesele sõita.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustOleks ründaja palli mänginud võiks sellest rääkida, aga hetkel jäi keset sprinti perse ees seisma ja loopis jalad kahte lehte laiali, et pennut teenida. Ei ole pennal imo.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Oleks ManU mees niimoodi maha joostud, siis oleksid sa siin teemas umbes kolme sekundiga...
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustSelga pole ilus isegi seisvale inimesele sõita.
Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitust
Ei seisnud. Võrdleks olukorda sellega kui keegi sulle break-checki teeb.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Pigem oli viide kokkupõrke jõule. Pealegi ei suuda Welbz pidurdada, sest ta läheks siis lihtsalt katki.Je suis Nasfal
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustOleks ründaja palli mänginud võiks sellest rääkida, aga hetkel jäi keset sprinti perse ees seisma ja loopis jalad kahte lehte laiali, et pennut teenida. Ei ole pennal imo.
Algselt postitas LindurEi seisnud. Võrdleks olukorda sellega kui keegi sulle break-checki teeb.
Lindur poliitikasse!
Kommentaar
-
Ha.
Hahah.
Hahahhahaha.
Oi see oli tsirkus.
Tuleb tunnistada, et I värava eel oli ikkagi Bentancurilt üsna selge viga. Isegi kui palli mängis, oli see läbi jalgade.
Ja siis löögitrajektooril oli Richalidson suluseisupositsioonist ees.
II värava eel - ikka üsna korralikult rebis Romero juustest Cucurellat... kuidas VAR selle märkamata jättis - ei kujuta ette.
Igas teises olukorras va eilse vastase ja ManC vastu ütleks, et karjuv ebaõiglus isegi selle tiimi fännina, kes jamadest võitis... aga neil kahel klubil ei peaks oma verise raha tõttu eluõigustki olema, rääkimata mingit õigluse jogast.
Niiet... lihtsalt meelelahtuslik värk. Sai naerda!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar