Algselt postitas nismo44
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
-
järjekordne näide, et üks ahv saab üksi otsustada, mis on värav ja mis mitte. a ju siis tunnetavad kohtunikud, et ManU muidu võib hätta jääda "Narva Trans" laadse mansa vastu
millal lõpeb see 19.saj iganenud reeglistik ära??? mänguilu pidavat ära kaduma, kui otsustamine toimuks ainult replayde või kolleegiumi otsuse põhjal see on mänguilu, kui tiimilt võetakse värav ära ja saavad suhkamit?
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustjärjekordne näide, et üks ahv saab üksi otsustada, mis on värav ja mis mitte. a ju siis tunnetavad kohtunikud, et ManU muidu võib hätta jääda "Narva Trans" laadse mansa vastu
millal lõpeb see 19.saj iganenud reeglistik ära??? mänguilu pidavat ära kaduma, kui otsustamine toimuks ainult replayde või kolleegiumi otsuse põhjal see on mänguilu, kui tiimilt võetakse värav ära ja saavad suhkamit?
Kommentaar
-
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustmis mõõdate? 15 cm otsus?Corner taken quickly...
Kommentaar
-
Lisaks veel, et (ääre)kohtunik võis suluseisu anda, kuna leidis, et Bertrand oli mängus.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
ma Linekeriga väga ei vaidleks.
gary.JPG
Ning Keith Hackett, kes kuulub läbi aegade parimate kohtunike TOP 100 hulka, ütles järgmist: "Burt’s decision to disallow Manolo Gabbiadini’s effort for offside was clearly incorrect, and it was also obvious very quickly that it was the wrong call. I wonder if he thought the goal was actually scored by Ryan Bertrand, who was beyond Gabbiadini and would have been offside. If that is the case it is an even worse error than it initially appeared, as officials are told to wait before making crucial decisions to give themselves some time to think.
Either way it should have been an easy decision and it is one that officials at this level simply must get right."
Kommentaar
-
Algselt postitas underdoggie Vaata postitustma Linekeriga väga ei vaidleks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar