Algselt postitas LaRaBla
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Inglise kohtunikud
Collapse
X
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMida see laias laastus muutis? Vaevalt et Buffon oleks sellise kuuli ära võtnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKes Oliveri aadressi teab? Saadaks ühe pommi talle, mis kuradi punane, täielik idikas."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
-
Kusjuures ta võib kohtunikuna peale mängu päris hea hinde saada, kõik käis suht raamatu järgi."The most beautiful thing we can experience is the mysterious. It is the source of all true art and all science. He to whom this emotion is a stranger, who can no longer pause to wonder and stand rapt in awe, is as good as dead: his eyes are closed."
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitust
FA vaatas esimest korda peale - Jep, Erikseni värav.
Tottenham saadab hiljem appeali teele (like wtf, miks üldse?) - muudke Kane'i nimele.
FA vaatab uuesti peale - Jep, Kane 'I Swear on My Daughter's Life I Touched It' oli läheduses. A see juu uus Inglise kuldpoiss, anname muidugi talle. Muidu ei saa Salah'it väravalööjate arvestuses enam kätte.
See on vana asi FAs, et omasid ei trukita.
RM ja Juve mängul ikka ülisoft pennal. Arvestades, et see kellele viga tehti olid mõlemad jalad õhus juba enne vea tegemist. Buffoni punane pigem jah (kohtuniku ei näpita eks). Kuid ma mäletan, et hooaja alguses räägiti suure suuga kuidas kohtuniku töötlemine (ala kaartide küsimine teistele, ümbritsemine kambaga jne) võetakse tugeva kontrolli alla ja seal peaksid insta järgnema kaardid. Ma vaatasin eile kuidas Kristiina tõmmati eile 2x esimesel poolajal maha ja ta viibutas enda kätt nii, et küsis kaarti. Esimene kord ei õnnestunud, kuid teine kord läks läbi. Wtf nagu?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustRM ja Juve mängul ikka ülisoft pennal. Arvestades, et see kellele viga tehti olid mõlemad jalad õhus juba enne vea tegemist.?
Kommentaar
-
Ära liialda. Iga olukord on siiski unikaalne. Üldises plaanis jah - pigem lasevad kohtunikud end sõimata (mis on tegelikult vastik vaatepilt), kuid tõugata pigem mitte. Samas oli meil siin just üks Hispaania kohtunik, kes iga peeretuse peale kollast näitas.
Mis täpselt Real-Juve lõpus oli - seda teavad hetkel vaid vähesed ning nii ehk naa on neil erinev tõlgendus, nägemus.
Minule ka ei meeldinud näha pennut, ega punast. Samas mõistan Oliveri käitumist, sest Juve mängijad lendasid temale nii verbaalselt, kui ka füüsiliselt peale ja kui nõnda käitub ka kapten, kes peaks olema mõistlikuse etalon, siis da-daa.
Ja Buffoni hilisem kommentaar väga Oliveri otsuse objektiivsuse kahelda ei luba.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar