Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Noble'i "mõttelõng" antud olukorras on huvitav. Kõigepealt mõtleb, et läheks lööks raisal kohe seal samas tuutu sirgeks. Siis jõuab kohale, et lapsed ka ju vaatavad ja tuleb lihtsalt väike chest bump. Aga midagi peab ju tegema, prooviks äkki kägistada... ah ei, parem ajame näppe kõrva, silma, ninna ja suhu. Selline lühis siis.
no ma ei tea, minu jaoks oli 100% pall otsib kätt olukord. Kui sa reageerid löögile, siis liigud kogu kehaga, käsi ei jää sul samasse kohta seisma - sellest ka tingitud see "tundus" et liigutas kätt.
Üleüldse meeldiv VARi õhtu oli. Meenutagem mis tol kuulsal spursi mängul VARiga tehti - ilmselgelt hea liigutus, et VAR ei tuleks juba järgneval hooajal liigasse.
Kenedy kaardita jätmine oli päris huvitav otsus kohtuniku poolt. Kahjuks videot ei leidnud kusagilt. Vähemalt sittus ise fair play vaimus lisaaja penalti ära.
No Spursile jäeti surmkindel penalt andmata. Õlg-õla vastu mäng vabandusena ei päde, kuna Jones oli olukorrast maha jäänud, palli võita ei saanud ning kontakti mineku ainus eesmärk oli vastane maha võtta. Pawson kahjuks tõi ta perse tulest välja.
No Spursile jäeti surmkindel penalt andmata. Õlg-õla vastu mäng vabandusena ei päde, kuna Jones oli olukorrast maha jäänud, palli võita ei saanud ning kontakti mineku ainus eesmärk oli vastane maha võtta. Pawson kahjuks tõi ta perse tulest välja.
Üsna fifty-fifty oli.
Et kui seal Sinu meelest penaltit ei olnud, siis mis seal Sinu meelest toimus ka?
Minu nägemus oli see, et Moura keeras kaitse veidi sõlme ja sellel hetkel ei teinud Jones mingit katset palli mängida. Vajus Mourale selga ja kerge kõks oli ka jalga.
Et wat iiz penalty then? Ainult jalaga näkku või two-footed-tackle?
Kommentaar