Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leicester City FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Väga hea. Eder läheb selle puujala Albrightoni asemel äärele ja Mahrez-Vardy-Eder trio hakkab lammutama
    see "puujalg Albrihton", minu arust poleks imelik kui ta järgmine kord koondisesse saaks, nagu paljud Leicesteri inglased. Pigem läheks Eder-Vardy duole see asi

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Väga hea. Eder läheb selle puujala Albrightoni asemel äärele ja Mahrez-Vardy-Eder trio hakkab lammutama

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Doria venda jah

Leave a comment:

• RealFan
    replied
    Algselt postitas cannuman Vaata postitust
    Sorry kui juba läbi käinud, aga Ranieri soovib Ederi ründesse tuua.
    Eeldan, et sa pead seda Sampdoria eest mängivat brasiillast silmas. See Swansea oma on küll paras puujalg.

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Sorry kui juba läbi käinud, aga Ranieri soovib Ederi ründesse tuua.

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Isegi tagurpidi tabelis ei saa Chelsea CL-i.

Aga siin on mainimata jäänud, et Taanist on vahepeal toodud noor Ghana koondislane Daniel Amartey:

Marseille üritas teda ka suvel kätte saada aga tollal taanlased ei tahtnud müüa (lisaks Leicester n*ssis juba siis vahel). Mees muide mängib samat positsiooni, mida Kante. Huvitab, kes Leicester plaanib prantslase juba suvel rahaks teha?
    Nii palju kui temast räägitud on, nähakse vist rohkem keskkaitsjat temas..

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
    Matemaatiliselt pidi olema ka tagurpidi tabel veel võimalik. Ehk siis ma pakun vastuseks 56.

Isegi tagurpidi tabelis ei saa Chelsea CL-i.

Aga siin on mainimata jäänud, et Taanist on vahepeal toodud noor Ghana koondislane Daniel Amartey:

Marseille üritas teda ka suvel kätte saada aga tollal taanlased ei tahtnud müüa (lisaks Leicester n*ssis juba siis vahel). Mees muide mängib samat positsiooni, mida Kante. Huvitab, kes Leicester plaanib prantslase juba suvel rahaks teha?

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied
    Matemaatiliselt pidi olema ka tagurpidi tabel veel võimalik. Ehk siis ma pakun vastuseks 56.

Leave a comment:

• fcfloraforever
    replied
    Algselt postitas Fouree Vaata postitust
    Ma tõesti loodan, et jõuavad 4 hulka, nad on igati väärt seda. Igaljuhul ma küll nii enesekindel ei ole, Stoke mäng on igaljuhul sellise ründava iseloomuga, seal pidigi väravaid tulema. Samas enne seda mängu viies mängus löödi ainult 1 open-play värav. Vorm on tiba langenud ja miski ei garanteeri, et need hooaja esimeses pooles saadud üheväravalised võidud või viigid ei pöördu vastavalt viikideks/kaotusteks. Üheväravaliseid võite tuli siis vastavalt 8 ja viike 6. Mängida on veel palju, 15 mängu ehk 45 punkti võimalik maksimaalselt koguda.

Järgmised 3 mängu on Liverpool kodus, Arsenal ja City võõrsil.
    Resultatiivsuselt on Leicester liigas teisel kohal 42 löödud väravaga. 26 lastud väravat ei ole ka liiga hull näitaja.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Alles näitas jõulud...
    Jõulud näitasid kas top4 tuleb ära.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Järgmised kolm mängu näitavad, kas tiitlist võib ka reaalselt unistada või mitte.
    Alles näitas jõulud...

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Järgmised kolm mängu näitavad, kas tiitlist võib ka reaalselt unistada või mitte.

Leave a comment:

• Fouree
    replied
    Ma tõesti loodan, et jõuavad 4 hulka, nad on igati väärt seda. Igaljuhul ma küll nii enesekindel ei ole, Stoke mäng on igaljuhul sellise ründava iseloomuga, seal pidigi väravaid tulema. Samas enne seda mängu viies mängus löödi ainult 1 open-play värav. Vorm on tiba langenud ja miski ei garanteeri, et need hooaja esimeses pooles saadud üheväravalised võidud või viigid ei pöördu vastavalt viikideks/kaotusteks. Üheväravaliseid võite tuli siis vastavalt 8 ja viike 6. Mängida on veel palju, 15 mängu ehk 45 punkti võimalik maksimaalselt koguda.

Järgmised 3 mängu on Liverpool kodus, Arsenal ja City võõrsil.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Kas targemad juba välja arvutanud, mis see top4 punktipiir ka on? 65?

Leave a comment:

• Redman
    replied
    Mingi täielik ebaõnn ainult võib rebased TOP4st välja jätta. Mitte kuskilt ei tundu neil see mäng kärisevat või et keegi altpoolt võiks nüüd järsku korraliku seeria kokku panna. Isegi Vardy mingi 10 tunnini väravapõud ei muutnud mitte halligi. Vastupidi.

Ma olin mingi 50/50 et Marulolluse bet paar kuud tagasi vastu võtta nende top4s lõpetamise kohta, aga jahm. Või on see veel äkki laual?

Leave a comment:

Working...
X