Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Eile mängu vaadates mõtlesin juba enne punast kaarti, et kas see Wasilewski on sinna võistkonda suurte lihastega vastaseid hirmutama võetud. Mees oli päris tihti olukordades täitsa uisapäisa omas maailmas ja see idiootne punane oli sita esituse uhkeks krooniks. Nagu Demichelis Citys aga ma vist kardaks kärinat kaitses 2x rohkem.
Eile mängu vaadates mõtlesin juba enne punast kaarti, et kas see Wasilewski on sinna võistkonda suurte lihastega vastaseid hirmutama võetud. Mees oli päris tihti olukordades täitsa uisapäisa omas maailmas ja see idiootne punane oli sita esituse uhkeks krooniks. Nagu Demichelis Citys aga ma vist kardaks kärinat kaitses 2x rohkem.
No ta oli eelmine aasta juba kohmakas. Nüüd oli ikka täiesti tempost maas.
https://en.wikipedia.org/wiki/Marcin_Wasilewski Võrdle teda tippvormis ja tema praegust olekut. Ma ei saa üldse aru, et kas see Benalouane on siis nii sitt vend, et isegi veerev lihapall on parem?
kahest kaks. 6p , 0 väravat sisse lastud. mis need oddsid olidki
"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar