Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leicester City FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Katk
    replied
    Ma juba ütlesin ära mis see olukord minu jaoks oli.
    Ei olnud tavaline heitlus, puhtalt läks ise vastast otsima ning kohtuniku petma. Läks pallist eemale ning lükkas enda jalad kaitsja jalgadesse risti. Kollane petukauba eest on õige.
    beIN kommentaatorid olid nõus sellega ja kiitsid Moss'i - LINK (5.15 algab umbes), Henry ning Heskey olid mängujärgselt samuti nõus sellega kusiganes kanalis neid näidati.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Vaidlen vastu. Vardyl ka ei pea puudet olemagi. Küll aga sellises olukorras ta ise viskab enda jalad kaitsjatesse ning vile tuleb nagu naksti (üldjuhul) tema kasuks.
    Kuule, räägi ikka konkreetsest olukorrast. Ehk ma ei väida, et see oli pennal. Mina väidan, et see oli tavaline karistusala heitlus, kus üks pidi kukkuma. Siin pole ainus variant, et kummalegi kollane.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Young kukub ikka osavamalt. Seal ei pea puudet olemagi.
    Vaidlen vastu. Vardyl ka ei pea puudet olemagi. Küll aga sellises olukorras ta ise viskab enda jalad kaitsjatesse ning vile tuleb nagu naksti (üldjuhul) tema kasuks.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Katk Vaata postitust
    Kogu see arutelu võtab päris hästi inglaste esidaiveri (sorry Ashley) kokku.
    Nii hästi viskub maha, et siiamaani usuvad osad inimesed, et see ei olnud kohtuniku petmiskatse ja polnud kollast väärt.
    Young kukub ikka osavamalt. Seal ei pea puudet olemagi.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Kogu see arutelu võtab päris hästi inglaste esidaiveri (sorry Ashley) kokku.
    Nii hästi viskub maha, et siiamaani usuvad osad inimesed, et see ei olnud kohtuniku petmiskatse ja polnud kollast väärt.

Leave a comment:

• MNa
    replied
    Vardy teine kollane oli natuke ülepingutatud. Selliseid olukordi on igas mängus mitmeid. Kui ikka jalad lähevad risti, siis nad lähevad risti ja oledki maoli maas. Jah, kindlasti tegi Vardy omaltpoolt kõik selleks et see kontakt tuleks, aga kollast väärt daiv pole see minu hinnangul kuidagi.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Värdi on Värdi

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
    Kamoon mehed, puhake jalga. Vardy sai niigi sitaks armuaega. 28 minutiga pidanuks juba duši all olema. Mitte et see kollase kaardi toonud viga otse punast väärinuks, aga enne oli ta sooritanud oluliselt selgema kollase-kaardi-vea sõites korralikult külje pealt sisse ja siis veel trailing legiga tõmbas teise puraka vastasele.
    Ära hakka mingit armuaega ajama. Antud olukord. Kas see oli teine kollane?

Leave a comment:

• rainis007
    replied
    Kamoon mehed, puhake jalga. Vardy sai niigi sitaks armuaega. 28 minutiga pidanuks juba duši all olema. Mitte et see kollase kaardi toonud viga otse punast väärinuks, aga enne oli ta sooritanud oluliselt selgema kollase-kaardi-vea sõites korralikult külje pealt sisse ja siis veel trailing legiga tõmbas teise puraka vastasele.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ehk ses videos on ka ju näha, et ta üritab mingilgi määral palli katta, aga siis tuleb kontakt ja pikali. Sealt kukub iga mängija.

Leave a comment:

• bubbles
    replied
    Ehk see polnud pennal, vaid tavaline kokkupõrge penaltialas. See pole daiv ega kollane.
    Õige vastus.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ehk see polnud pennal, vaid tavaline kokkupõrge penaltialas. See pole daiv ega kollane.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Kui sa astud kellegi jala peale, siis on kontakt ja mängija kukub sellelt kiiruselt.
    Vaidlen vastu.

Leave a comment:

• Katk
    replied
    Ehk ta üritas pallile ette keerata, tasakaal läks käest ja siis tuli ka kukkumine. Ehk see polnud daiv selles mõttes. Vähemalt mitte teise kollase mõttes.
    Ma ei saa enam tõesti aru kas sa trollid või mitte. Mingit tasakaalu kaotust ei olnud. Astus sammu vastase poole kuigi pall liikus teises suunas ja viskas jalad risti tema jalgade vahele.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    https://streamable.com/d5is

Astub Ogbonnale jala peale ja kukub. Kontakti, kui sellist, mina küll ei näe. Kuid mul paar õlunaadi sees, võibolla see pärsib.
    Kui sa astud kellegi jala peale, siis on kontakt ja mängija kukub sellelt kiiruselt.

Leave a comment:

Working...
X