Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Leicester City FC

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Kaarel
    replied
    Ilmselt on seda juba siin märgitud, aga siiski. Huvitav, millel põhineb see justkui üldiselt heaks kiidetud tõdemus, nagu oleksid tiitliheitluse osas kõik neutraalsed ilmtingimata Leicesteri poolt? Mina kindlasti ei ole. Tottenhami näol on tegemist noore ja väga atraktiivset jalgpalli mängiva tiimiga. Leicesteri puhul seda paraku öelda ei saa. Nii et paluks Spursile üks PL-i tiitel.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Et kui Zaragoza näiteks võidaks lähima paari-kolme hooaja jooksul La Liga, siis ka ei oleks ime? Lihtsalt natuke vedamist vigastustega, mõned soodsad kohtunikud ja nii ta tuleb
    Muidugi mitte, tegu on siiski jalgpalliga, mitte religiooniga.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
    suurte liigade vaatajanumbrid ja nende kasv tõestavad, et pigem on see "kõik on pekkis" suhtumine erandlik ja vähemuses.
    See on muidugi päris naljakas tõdemus. Noh, ka Justin Bieber on kõige müüdum muusik, seega on popmuusikatööstuses kõik hästi? Või siis on ka filmimaastikul kõik parimas korras, kuna rahvas käib lihtsalt kesteabmitmendat superstaarisaagat vaatamas. Või siis oli tuhandetele muusikafännidele väga armas üllatus, et Kanye West võttis mingi vana ja tundmatu laulja ja tegi ta staariks. Äkki oled ka kuulnud, Paul McCartney oli ta nimi. Ehk kas tõesti on mingi rõõmustamisväärne asi, et meil on valdav osa jalkafänne, kes ei tea sisuliselt peale Messi ja Ronaldo mitte ühtegi teist jalgpallurit? Näiteks on ju ka VSB-s tõsiasi, et kui näidatakse Atletico-Juventuse mängu (kus mõlemad on valitsevad oma riigi meistrid) ja samal ajal näiteks Barca-Apoel müdistamist, siis vaatavad inimesed ikka Barcelona mängu, kuna seal on mängijad tuttavad ja puha. Ehk mul poleks midagi "parim võidab"-tõdemuse vastu, aga nõme ongi see, et need parimad jäävad tõelisel tipptasemel juba kuidagi väga pikalt samadeks.

Eks ma muidugi õnnitlen sind ja sinusugusi, kes kusagil Mustamäel, Kapa-Kohilas või Põlvas elades teismeeas valinud ikka õige tiimi, kes pidevalt võidab ja kuulub suurimate hulka. Nii tundubki, et on hea jalkat vaadates nädal nädalast kõvatada ja ennast silitada või siis kiruda, kui võit tuleb kõigest 2:0 ja keegi healt kohalt mööda lööb.

Minul seda rõõmu polnud ehk mul puudub mingi meeskond, kes pimesi fännata. Tundub kuidagi totter niimoodi välismaa meeskonnale püsivalt kaasa elada, eluga on muudki teha. Samas meeldib mulle jalgpall üldiselt ja ma tahaks näha erinevaid meeskondi, erinevaid stiile ja seda, et ma ei teaks, et kes mingis mängus võidab või ma ei teaks, et tiitli pärast mängivad umbes kolm tiimi ja need võib hooaja alguses kindlalt ära lugeda. Seda lootust Leicester annabki, et võib juhtuda ka teistmoodi. Aga, noh, suurem osa inimesi tahab tõesti vaadata kasvõi ühepoolset tagumist, peaasi, et see taguja on ikka võimalikult staare täis. Et, nojah, mis seal ikka. Need sellised "tean ainult messit-ronaldot" on ja jäävad niiehknaa enamusse.

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Sa nagu diskussiooni ka süübisid? Minu tsitaadid põhinevad "ime" defineerimisel. See, et naine jääb rasedaks ilma mehega seksuaalvahekorras olemata on ime, see kui jeesus taassünnib peale x päeva surnuks olemist on ka ime, või see kui Martin Helme tuleb kapist välja ja abiellub neegriga.
    See, et enamike hooajaeelsete ennustajate jaoks relegatsioonitsoonis olev võistkond võidab liiga ei ole ime, vaid erakordne saavutus ja paljude pisidetailide kokkulangevus, mida tagantjärele tark olles võib ju analüüsida, aga ette ennustada ei oska. Aga sellepärast viimased kuu aega foorumis kõvatada ja vaieldavate otsuste peale pöördesse minna ala Mõnu ja Ott Järvela oma punkris on ka "too much".
    See ongi kogu see point, mida ma olen üritanud väita, demagoogiast on asi ikka väga kauge.
    Esiteks, mitte süübisid vaid süüvisid.
    Teiseks Lesteri võiduga pole su kaks esimest näidet kuidagi võrreldavad sest nad on isegi teoreetiliselt võimatud, erinevalt su kolmandast näitest. Selles mõttes sa demagoogitsed jälle.
    Kolmandaks, sul on sõnast "ime" natuke teine ettekujutus kui tavainimesel. Kui sinusugune anaal-lüütik ennustab, et sats lõpetab pikal liigahooajal viimasel kohal aga tegelt on võitmas, siis see ON ime.

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    PSG oli toona sisuliselt terve tiimi ümber vahetanud ja seetõttu nende rahaline võimekus oli toona teisejärguline. Montpellier oli ilus muinasjutt ja tore tõesti. Lihtsalt kui palju inimesi seda üleüldse jälgis? Ehk Leicesteri võidu kõige olulisem panus oleks see, et annab tunde, et jalgpallis võivadki kõik võita. Ehk tõesti on ka suuresti väiksematel klubidel võimalus võita. Meistrite Liiga on enda suure kolmikuga täiesti pekki keeranud, Hispaanias suudab ainult "väike" Atletico vahel üllatada, Saksamaal "väike" Borussia ja Prantsusmaa ja Itaaliaga on lihtsalt õnnetu. Inglismaal oli ka vahel tunne, et suur nelik võtab asja enda kätte, kuid õnneks on toimunud piisavalt ärakukkumisi ja Tottenhami edust on näha, et ka pikaajalise projektiga saab tippu jõuda. Leicester teeb aga midagi täiesti kummalist, tuleb ei kusagilt ja on korraga justkui nagu päris. Ehk see ongi asja tuum. Meil on Euroopas suur osa ammuseid tipptegijaid, mis on taandunud kasvatajaklubide sekka (võta näiteks Hollandi ja Portugali tipud), mis ostetakse pidevalt "suuremate" poolt tühjaks. Suurte poiste mängumaal valitsevad aga just need suured poisid, kuni siis nüüd keerati asi täiesti pea peale.
    Nii tohutult suurt ja must-valget muutust neil nüüd ka ei toimunud ning eelneva hooaja lõpetasid nad neljandana, ehk neil oli korralik vundament juba all olemas, kuhu peale ehitada. Kui minu postitatud linki vaevuksid lugema, siis näeksid tegelikult, kui suur huvi tollal ka Montpellier` vastu oli. Lihtsalt inimestel on lühike mälu ja selliseid asju kiputakse ikkagi ka kiirelt unustatama. Küll mõne aja pärast tuhmub ka inimeste mälusopis praegune Leicesteri hooaeg.

Kirjutasin tegelikult pika postituse aga mõtlesin ümber, kuna ei soovi pikalt jaurata. Lühidalt öeldes, igal sarnasel edulool on oma huvitav taust. Et ühte esile tuua ei pea ju teist alavääristama nagu siin kohati tehtud on.

PS. Genti ja tema peatreeneri tee klubi ajaloo esimese Belgia meistritiitlini eelmisel hooajal on ka väärt lugemine, kes näppu otseselt pulsil ei hoidnud.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    See, et enamike hooajaeelsete ennustajate jaoks relegatsioonitsoonis olev võistkond võidab liiga ei ole ime, vaid erakordne saavutus ja paljude pisidetailide kokkulangevus, mida tagantjärele tark olles võib ju analüüsida, aga ette ennustada ei oska. Aga sellepärast viimased kuu aega foorumis kõvatada ja vaieldavate otsuste peale pöördesse minna ala Mõnu ja Ott Järvela oma punkris on ka "too much".
    See ongi kogu see point, mida ma olen üritanud väita, demagoogiast on asi ikka väga kauge.
    Et kui Zaragoza näiteks võidaks lähima paari-kolme hooaja jooksul La Liga, siis ka ei oleks ime? Lihtsalt natuke vedamist vigastustega, mõned soodsad kohtunikud ja nii ta tuleb

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    See, et enamike hooajaeelsete ennustajate jaoks relegatsioonitsoonis olev võistkond võidab liiga ei ole ime, vaid erakordne saavutus ja paljude pisidetailide kokkulangevus, mida tagantjärele tark olles võib ju analüüsida, aga ette ennustada ei oska.
    Ah, tead, logi parem välja.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    PSG oli toona sisuliselt terve tiimi ümber vahetanud ja seetõttu nende rahaline võimekus oli toona teisejärguline. Montpellier oli ilus muinasjutt ja tore tõesti. Lihtsalt kui palju inimesi seda üleüldse jälgis? Ehk Leicesteri võidu kõige olulisem panus oleks see, et annab tunde, et jalgpallis võivadki kõik võita. Ehk tõesti on ka suuresti väiksematel klubidel võimalus võita. Meistrite Liiga on enda suure kolmikuga täiesti pekki keeranud, Hispaanias suudab ainult "väike" Atletico vahel üllatada, Saksamaal "väike" Borussia ja Prantsusmaa ja Itaaliaga on lihtsalt õnnetu. Inglismaal oli ka vahel tunne, et suur nelik võtab asja enda kätte, kuid õnneks on toimunud piisavalt ärakukkumisi ja Tottenhami edust on näha, et ka pikaajalise projektiga saab tippu jõuda. Leicester teeb aga midagi täiesti kummalist, tuleb ei kusagilt ja on korraga justkui nagu päris. Ehk see ongi asja tuum. Meil on Euroopas suur osa ammuseid tipptegijaid, mis on taandunud kasvatajaklubide sekka (võta näiteks Hollandi ja Portugali tipud), mis ostetakse pidevalt "suuremate" poolt tühjaks. Suurte poiste mängumaal valitsevad aga just need suured poisid, kuni siis nüüd keerati asi täiesti pea peale.
    Kõik inimesed ei pea olema sinusugused ja hoidma eranditult alati nn "underdogile" pöialt, suurte liigade vaatajanumbrid ja nende kasv tõestavad, et pigem on see "kõik on pekkis" suhtumine erandlik ja vähemuses.

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Kui ennustada, et see sats jääb liigas viimaseks ja seejärel olukorras, kus nimetatud meeskond juhib napilt enne hooaja lõppu jaurata, et
    "aga tagantjärele tark olles kindlasti mitte ime vaid lihtsalt suure hulga asjaolude positiivne kokkulangemine" siis teisiti nimetada ei oska.

Aus inimene ütleks, et jah, eksisin, mitte ei hakkaks musta valgeks rääkima.
    Sa nagu diskussiooni ka süübisid? Minu tsitaadid põhinevad "ime" defineerimisel. See, et naine jääb rasedaks ilma mehega seksuaalvahekorras olemata on ime, see kui jeesus taassünnib peale x päeva surnuks olemist on ka ime, või see kui Martin Helme tuleb kapist välja ja abiellub neegriga.

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Aga ta ju ütles selge sõnaga, et ennustas jah niimoodi ja et ta ei ole kunagi ennustada osanud. See mu meelest üsna aus vea tunnistamine

Leave a comment:

• Gallacher
    replied
    Mis siin huvitav demagoogia alla läheb?
    Kui ennustada, et see sats jääb liigas viimaseks ja seejärel olukorras, kus nimetatud meeskond juhib napilt enne hooaja lõppu jaurata, et
    "aga tagantjärele tark olles kindlasti mitte ime vaid lihtsalt suure hulga asjaolude positiivne kokkulangemine" siis teisiti nimetada ei oska.

Aus inimene ütleks, et jah, eksisin, mitte ei hakkaks musta valgeks rääkima.

Leave a comment:

• El President
    replied
    Algselt postitas kuuraa Vaata postitust
    Leicesteril viimane mäng see hooaeg Chelsea away... oletame et kaotavad veel punkte ja tiitliheitlus läheb viimase vooruni välja. Äkki Chelsea teeb kena zesti ja suurt vastupanu osutama ei hakka :P Kes see ikka siis tülika naabri võitu sooviks... just sayin'
    loodaks hoopis, et Leicester kindlustab tiitli eelviimases voorus kodus ja Chelski saab esimesena uusi meistreid austada

Leave a comment:

• LeeRomeno
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Ma ei teadnudki, et LeeRomeno ka jalgpalliteemades samaugune demagoog on nagu mõnes muus teemas: Igatahes minu jaoks on see Leicesteri teoreetiline võit kindlasti üllatav, ootamatu ja ka suures osas lahe nagu terve Premieri hooaeg seekord, aga tagantjärele tark olles kindlasti mitte ime vaid lihtsalt suure hulga asjaolude positiivne kokkulangemine.

Minu point ei on see, et Leicesteri see hooaeg ei ole mingi krdima ime ja tegu ei ole Euroopa mõttes väikeklubiga.

Ja seda räägib mees, kes ennustas Lesteri viimasele kohale.
    Mis siin huvitav demagoogia alla läheb?

Leave a comment:

• kuuraa
    replied
    Leicesteril viimane mäng see hooaeg Chelsea away... oletame et kaotavad veel punkte ja tiitliheitlus läheb viimase vooruni välja. Äkki Chelsea teeb kena zesti ja suurt vastupanu osutama ei hakka :P Kes see ikka siis tülika naabri võitu sooviks... just sayin'

Leave a comment:

• malagar
    replied
    Algselt postitas szandor Vaata postitust
    Purk kurat.

Leave a comment:

Working...
X