Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Leicester City FC
Collapse
X
-
Tänast mängu vaadates, võlu on lihtsates asjades - täpsed ja tervad söödud, tsenderdused, tõsted, taklamised...mitte liigne ülemõtlemine ees ja õigel ajal gaasi vajutamine. See kõik on olemas ja paistab et sellega lõpetab ka väga kõrgel sel aastal.
Leave a comment:
-
traaa, mul oli ilusti 2016 postitust. gOOgle, motherfucker, do you speak it?!Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustNever heard of them chicks, pilte ei ole vä?

Et siis, see Leicester City...
Leave a comment:
-
Never heard of them chicks, pilte ei ole vä?Algselt postitas Kenny's Heroes Vaata postitustpffft, Kirsty Gallacher kui juba asjaks läheb. Või nbcsnist Rebecca Lowe
Leave a comment:
-
pffft, Kirsty Gallacher kui juba asjaks läheb. Või nbcsnist Rebecca LoweAlgselt postitas GoldenEagle Vaata postitustNo mina eelistaksin küll Kate Abdot.
Leave a comment:
-
No mina eelistaksin küll Kate Abdot.Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Juba selle pärast tahaks lesteri võitu
Leave a comment:
-
-
Since Liverpool last won the Premier League, Peter Schmeichel signed for Manchester united, won the title 5 times, retired, had sex, had a son, and now his son is about to win the title with Leicester.
Leave a comment:
-
Enam pole vist küsimus selles, et kaua Leicesteri ime kestab, vaid kes neid üldse peatada suudab.
Leave a comment:
-
Senimaani ei usu. Liitrine Jack, et Leicester ei tule meistriks?Algselt postitas count Vaata postitustSiin kohal meenutaks kõiki neid foorumi Arsenali fänne, kes hooaja alguses ajasid Leicesteri ja oma peenise segamini, rääkides mingist ära vajumisest...
Leave a comment:
-
Siin kohal meenutaks kõiki neid foorumi Arsenali fänne, kes hooaja alguses ajasid Leicesteri ja oma peenise segamini, rääkides mingist ära vajumisest...
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: