See Barry väljavilistamine oli jah päris karm. Ise läksin tegelikult väga vihale, kui kuulsin rahvast BOO karjumas, nii kui Barry palli sai. Selle kuti teened Aston Villa ees on tegelikult väga marginaalsed. Kuid see moneyguy oli päris lahe. Isegi kommentaator naeris selle peale.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ASTON VILLA FOOTBALL CLUB
Collapse
X
-
Et siis sai asja eest vilet järelikult ikkagi, või...?Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustSee Barry väljavilistamine oli jah päris karm. Ise läksin tegelikult väga vihale, kui kuulsin rahvast BOO karjumas, nii kui Barry palli sai. Selle kuti teened Aston Villa ees on tegelikult väga marginaalsed. Kuid see moneyguy oli päris lahe. Isegi kommentaator naeris selle peale.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Ei. Barry enda nahas küll ei tahaks olla kuid tundub, et ta tegi sellega enda jaoks õige otsuse. Ta aitas Villat nii mitu aastat kui sai ja nüüd jättis selle võimaluse noortele sokkudele. On ju ilmselge, et inimesed tahavad vastu võtta uusi väljakutseid.Algselt postitas vincent Vaata postitustEt siis sai asja eest vilet järelikult ikkagi, või...?
Kommentaar
-
Tunnistan viga. Kuid mu mõte jääb ikkagi samaks. Järgmine mäng tuleb siis natukene raskema ja ebameeldivama vastasega. Juba kuskilt Chelsea foorumist lugesin, et Londoni fännid mõtlevad ainult võidust ja purustamisest, siis mina pakun ära, et siit tuleb siiski 2:1 võit meitele.Algselt postitas vincent Vaata postitustVihjasin küll rohkem sõna 'marginaalne' ebapädevale kasutamisele, aga no las ta jääda.
Kommentaar
-
Ehk et siis Barry teened on ikkagi väga marginaalsed?Algselt postitas Tanel89 Vaata postitustTunnistan viga. Kuid mu mõte jääb ikkagi samaks.
Kommentaar
-
Püha püss, kus nüüd paugutas.Algselt postitas laas Vaata postitustEhk et siis Barry teened on ikkagi väga marginaalsed?
EI.
Kommentaar
-
üks teine suur mees- suur säm nimelt- on nõus maksma 3 milli, et emile tuua blackburni.Algselt postitas avfc Vaata postitustei tea palju ta eest makstakse...vaevalt rohkem kui MON ta eest plekkis
Kommentaar
-
Muud olukorrad võttis ära jah, aga see Drogba värav oli küll ikka masendav.Algselt postitas eston maravilha Vaata postitustmiks?
Karta on, et vanus hakkab tunda andma.
Ja meil sellist meest ei lähe mitte kunagi vaja, tänan pakkumast.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar