Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
👏Jack Grealish ends his @premierleague record run of playing in 20 successive defeats - his previous PL win came against West Ham in May 2015, 1567 days ago
Lõpuks ometi
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Opaa, Satnley Tucci kohe siis jah? Vägev (nostalgia mõttes).
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Inglismaa kõrgliigaklubi Aston Villa kapten Jack Grealish (24) palus - nagu paljud teisedki sportlased neil päevil sotsiaalmeedia vahendusel inimestel kodus püsida. Kuid mõned tunnid pärast üleskutset rammis ta korteripeolt lahkudes oma Range Roveriga kolme tee ääres seisnud sõidukit.
See seatemp võib Jackile veel kalliks maksma minna.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar