Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Villa mängu vaadates saab alati mõeldud, et kuidas see Grealish ikkagi jaksab. Füüsiliselt ilmselgelt raske, kui pidevalt vikatimehed kallal käivad, aga vaimselt ka vast. Peab ikka kõva enesekontroll olema, et enamjaolt lihtsalt muru maha pühid ja edasi mängid. Erakordne vend.
Villa mängu vaadates saab alati mõeldud, et kuidas see Grealish ikkagi jaksab. Füüsiliselt ilmselgelt raske, kui pidevalt vikatimehed kallal käivad, aga vaimselt ka vast. Peab ikka kõva enesekontroll olema, et enamjaolt lihtsalt muru maha pühid ja edasi mängid. Erakordne vend.
Ma mõtlesin seda mängu vaadates, et Grealish on kunn aga...kas teda mõnel premmi tipusatsil* ka vaja oleks? Ja kas ta mõnes ka läbi lööks? Selline Premier League paradoks kangastus, kus sa oled üks tegijamaid britte, samas pole sul kuhugi kõrgemale väga asja. Lükake ümber, kui eksin!
*Arsenal ei ole tipusats.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Ma mõtlesin seda mängu vaadates, et Grealish on kunn aga...kas teda mõnel premmi tipusatsil* ka vaja oleks? Ja kas ta mõnes ka läbi lööks? Selline Premier League paradoks kangastus, kus sa oled üks tegijamaid britte, samas pole sul kuhugi kõrgemale väga asja. Lükake ümber, kui eksin!
*Arsenal ei ole tipusats.
Ma arvan, et liverpool ja chelsea võidaks palju temast.
Grealish on juba mõnuainetega vahele jäänud. Kuigi hippy crack ehk naerugaas ei ole ebaseaduslik, siis avaliku elu tegelasel ei maksaks seda avalikuks kohas näppida. See, mida ta mitteavalikus kohas teeb, võime vaid oletada.
Kuskohast naerugaasi üleüldse saab? Kui mul laps sündis, siis mõtlesin proovida, aga laps sündis nii kiirelt ära, et ma ei saanudki ballooni manu minna
kuna ta kõige kirkam kriit pole, siis mingis paralleelmaailmas lällab ta koos sõpradega mõne poe parklas. õnneks oskad ta üle keskmise hästi jalagaga palli lüüa.
aga võib vist küll nii öelda ka Villa kohta,
kui peale juhtimaminekut õnnestub hankida pennal ja punane kaart
Wolverhampton ei olnud parem meeskond seal mängus, mis kõige rumalam mäng oli. Neil oli sügavalt pohh. Aga siin polnud küsimust, algul tuldi puhkerežiimil lootusega, et Villa äkki lööb omavärava ja siis on yolo. Nüüd pidi teisel poolajal ka pingutama.
Kommentaar