Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
värvivarastele siis kott pähe 4-1. hendrie, leonhardsen, donkey ja vassell on the mark. dublin sai ka oma 100nda premieri värava ja vass on tagasi värava lainel. samuti nagu ka villa. 10 väravat viimases 4 mängus
Vastan kahele Pätu postitusele korraga...see seisu koht oli selleks, et esimest postitust tuli kaks korda ja muutsin siis teise ära..:P ...aga et Eston#21 ego mahasurumise kohta - ta arvab endast ja Villast lihtsalt natuke liiga palju..
Vastan kahele Pätu postitusele korraga...see seisu koht oli selleks, et esimest postitust tuli kaks korda ja muutsin siis teise ära..:P ...aga et Eston#21 ego mahasurumise kohta - ta arvab endast ja Villast lihtsalt natuke liiga palju..
VOT
kindlasti ei vähene mu ego kui villa kaotab, sina hakkasid aga jah kohe manu vänniks kui nufc neilt 5 väravat imes aga see on sinu personaalne tragöödia
ja muide ega mind ei koti kui minglie rapla nolgile ei meeldi mid ma räägin
kindlasti ei vähene mu ego kui villa kaotab, sina hakkasid aga jah kohe manu vänniks kui nufc neilt 5 väravat imes aga see on sinu personaalne tragöödia
ja muide ega mind ei koti kui minglie rapla nolgile ei meeldi mid ma räägin
Kommentaar