Vähemalt nad ei kuku kohe kindlasti alla see hooaeg. Vahepeal hakkas juba hirm, et äkki oskavad pärast Benteke ära müümist ainult mingisuguseid Senderose suguseid kaikaid osta ja lähevad kolinal.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
ASTON VILLA FOOTBALL CLUB
Collapse
X
-
Algselt postitas författare Vaata postitustLeicester, muide, on vormi (ja isegi mängupildi) põhjal kolmas meeskond tänavusel hooajal ning istuvad teenitud teisel kohal. Tim on küll hea man-manager aga isegi võidu puhul poleks Villa Leicesterist tabelis möödunud.
Aga olles näinud nüüd seda klippi siin all siis on selge miks peale seda momenti asjad allamäge hakkasid Villal minema.
Kes see sellisest asjast üldse aru peaks midagi saama
Kommentaar
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustKes see sellisest asjast üldse aru peaks midagi saama
OOUU, Heihei, OOUUU, Lescott ?!?
Võta nüüd Marhezil ümbert kinni !
Siis tee paar tangosammu!
Siis pane jalg ette.
Tee kukerpall.
Ja siis sealt edasi tee nii nagu lapsena maal nägid, kui pull lehmale selga ronis!
Või noh, tead küll, edasi saad ise hakkama!!
Kommentaar
-
Aga näed, Sun loeb ka vist minu postitusi:
Aston Villa are unhappy with Tim Sherwood's start to the season and are looking at Brendan Rodgers as a potential replacement.
Kommentaar
-
Mida kuradit teeb Amavi varus?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar