320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mängu vaatama

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Tundub, et olen 28 dets Londonis ja samal ajal on Arsenal on endale külla kutsunud Wolvesi. Läheks viskaks pilgu peale. Kuidas sinna oleks kõige targem pileteid hankida, ilma memberiks tegemata? Või on keegi member ja aitab? Pole premmi vaatamas käinud, vabandan kui küsimused rumalad.
    Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

    Kommentaar


      Käisin just Brightonis ja õnnestus näha Brightoni & Hove Albioni kodumängu Leicester City vastu. Pilet oli 5 naela, head kohad, 3500 pealtvaatajat. Tegemist siis naiste mänguga (koondisepaus oli). Kodumeeskond võitis lisaaja karistuslöögist (al 4:18). Tahtsin ka paar pilti lisadaga, aga soccerneti foorum ütleb, et .jpg failid neile hetkel ei sobi.
      Mia san mia

      Kommentaar


        Tere!

        Plaan minna see hooaeg veel Chelsea või Manu mängu vaatama minna. Kas keegi oskab soovitada kust oleks kõige mõistlikum pileteid hankida ?

        Tänud!

        Kommentaar


          Ega kellelgi ei ole kogemust nende erinevate UK pileti lehekülgedega? Mõte CL mängule minna Atletico vastu 15.03 ja hetkel tundub, et https://www.livefootballtickets.com/ ja https://www.footballticketnet.com oleks variandid. Samas keeruline aru saada, kui legit nad on. Ons kellelgi kogemust / soovitust?

          Kunagi 2015 sai vist viagogo'd kasutatud ja siis läks õnneks.

          Kommentaar


            Olen Manu fann olnud üle 20 aasta, kui sain kunagi sunnipaevaks Beckhami särgi ja nüüd siis sai lõpuks Old Traffordil ära kaidud. Mänguks Euroopa liiga Omonia vastu. Lendasime Eestist Liverpooli 12 okt ja majutuse votsin umbes 30m kaugusel Anfieldi staadionist, uhesonaga " vaenlase tagalasse".
            IMG_20221016_115437.jpg
            ​​​​​Esimene õhtu sai võetud veits karakat liverpooli mingis fannibaaris ja mängu vaadatud.
            Ja teise päeva lõuna paiku rongiga Manchesteri, pilet 6 naela, pro tip: koige lahem raudteejaam Old traffordile on Deansgate, sealt oli kondida äkki mingi paar kilti.
            Mängupileti ostsin Manu ametlikult lehelt, maksis 35 naela ja lisaks tuli teha ennast memberiks, ehk veel 20 naela. Kokku siis 63 euri see lugu. Proovisin koikvoimalikud juudivariandid ka läbi, et kas voimalik raha kokku hoida kuskilt edasimuugi lehtedelt, aga sääst oleks olnud minimaalne (mingi 5 euri) lisaks voib kaasneda paljudega nendest mingi turvarisk.
            Selline asi ka veel staadioni lahedal poodides, et kui tahad sealt osta alkoholi, siis küsitakse, et kas lahed mängule, kui utled jah, siis sulle kärakat ei müüda.

            Staadionile lasti alates Kell 18:00, mäng kell 20:00. IMG_20221013_174252.jpg

            Sisenemine väga sujuv, probleeme polnud. Õlu maksis 3 naela, soogid samasse kanti.

            IMG_20221013_201746.jpg
            Mängust siis niipalju, et oli täismaja 74300 midagi inimest. Manul palju võimalusi mõlemal poolajal, vastaste väravavaht aga liiga tasemel. Omonia fännisektor jättis väga hea mulje. Manu omadelt lootsin kõvasti enamat. Lõppseisuks jäi 1:0 ja värav loodi 93ndal minutil.
            Aajah poolajal kuulsime eesti keelt ja mu sober raakis seal mingi kahe vanaga, need kusisid, et kus meil ööbimine ja, et kas nad voivad ka tulla, et neil pole kuskile minna... Ma ei tea, midagi nii lolli annab valja mõelda, oleks mingi võõraste vantidega reisi aliast vms manginud seal v?
            ​​​​​​
            ​​​​
            Jargmisel ohtul Liverpoolist Viini ja sealt vastu hommikut Tallinna

            Kulud kokku siis:

            Lennud Tln-Liv 8.-
            Liv-Vie 18.-
            Vie-Tln 53.-

            Majutus 2 ööd 29.-
            Mäng 63.-
            Bussid/rongid mingi 15.-
            Söögid/joogid 150.-



            ​​​​​
            ​​​​​

            Kommentaar

            Working...
            X