Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

English Premier League 2016/17

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • författare
    parasitist
    • Mar 2009
    • 1153

English Premier League 2016/17

13 August 2016 (Matchweek 1)

AFC Bournemouth v Manchester United #BOUMUN
    Arsenal v Liverpool #ARSLIV
    Burnley v Swansea City #BURSWA
    Chelsea v West Ham United #CHEWHU
    Crystal Palace v West Bromwich Albion #CRYWBA
    Everton v Tottenham Hotspur #EVETOT
    Hull City v Leicester City #HULLEI
    Manchester City v Sunderland #MCISUN
    Middlesbrough v Stoke City #MIDSTK
    Southampton v Watford #SOUWAT

You need people who score goals, that's how you win games.
  • ElNino9
    Eesti koondislane
    • Dec 2011
    • 9103

Millal need omod kapist välja tulevad? Rooney ja keegi

Kommentaar

• Cule
      Professionaal
      • Nov 2007
      • 703

Ma olen La Liga fänn, aga isegi ma pean tõdema, et see hooaeg peaks tulema ikka ülimalt atraktiivne ja võibolla üks parimaid lähiajaloos? Mourinho Manu´s, Ibracadabra, Conte Chelsea, Pep, Leicester tahab ka kindlasti näidata, et eelmine hooaeg polnud täis fluke. Vaatamist on kõvasti.

Kommentaar

• Felipe
        Eesti koondislane
        • Nov 2007
        • 1873

Kuidas 14 augusti Arsenal-Liverpool mängule pileteid saada kõige kergemini? Max 110 e tk, 2 tk vaja .

Kommentaar

• zelee
          Eesti koondislane
          • Nov 2010
          • 6285

Kes kuhu lendab ja millal mängib. http://www.bbc.com/sport/football/36...linkname=sport

Kommentaar

• rainis007
            Eesti koondislane
            • May 2010
            • 6288

Komistasin ühe artikli otsa SkySportsi lehel mis rääkis Spursi võimalustest uue hooaja eel.

Muuhulgas oli seal välja toodud, et kihlveokontorites on Tottenhami koefitsendid liigavõidule kuuendad - esiviisikus on City, ManU, Chelsea, Arsenal ja Liverpool. Kõik muu nagu oddside mõttes loogiline, aga... Liverpool? Päriselt?

Kas keegi objektiivne kõrvaltvaataja oskaks seda selgitada, miks peaks olema Pooli võimalused liigavõiduks paremad kui Tottenhamil? Ma saan aru, et Klopp on hea treener. Aga noh... viimase kahe hooajapealt ei ütleks, et Poch ka mingi s*ta pealt riisutud tegelane oleks.

Kusagil teises teemas keegi Arsenali avatariga tüüp rääkis sellest kuidas Spurs üle oma võimete mängis... samas kui samas eespool toodud artiklis kasutatud statistika järgi oli Spursil eelmisel hooajal kõige rohkem lööke raamidesse ning kõige rohkem loodud võimalusi. Seejuures ei oldud kõige resultatiivsem tiim liigas - seega pigem vedas ju realiseerimine alt ja mängiti alla enda võimete selles osas ?!?

Samas said vastased kõige vähem lööki Spursi väravale ja vaatamata vaimsele kollapsile viimases mängus jagati siiski kõige vähem väravaid sisse lasknud meeskonna tiitlit.

Kogu selle jutu juures - Spursil oli kõige noorem koosseis, kes peaks olema aasta võrra oma võimete tipule lähemal ning kaotuatud pole ühtegi võtmemängijat. Lisaks on toodud Hollandi liiga top scorer Kane'ile konkurentsi pakkuma ning üks liiga stabiilsemaid kaitsvaid keskpoolikuid.

I just can't see it.

Ma ei ütle ilmselgelt, et surmkindlalt Spurs Liverpoolist eespool lõpetab. Pigem pean silmas seda, et TÕENÄOSUS selleks peaks olema minu silmis Tottenhami kasuks.

Kommentaar

• chimaira
              Asjahuviline
              • Jul 2016
              • 4

Algselt postitanud kasutaja rainis007 poolt
              Komistasin ühe artikli otsa SkySportsi lehel mis rääkis Spursi võimalustest uue hooaja eel.

Muuhulgas oli seal välja toodud, et kihlveokontorites on Tottenhami koefitsendid liigavõidule kuuendad - esiviisikus on City, ManU, Chelsea, Arsenal ja Liverpool. Kõik muu nagu oddside mõttes loogiline, aga... Liverpool? Päriselt?

Kas keegi objektiivne kõrvaltvaataja oskaks seda selgitada, miks peaks olema Pooli võimalused liigavõiduks paremad kui Tottenhamil? Ma saan aru, et Klopp on hea treener. Aga noh... viimase kahe hooajapealt ei ütleks, et Poch ka mingi s*ta pealt riisutud tegelane oleks.

Kusagil teises teemas keegi Arsenali avatariga tüüp rääkis sellest kuidas Spurs üle oma võimete mängis... samas kui samas eespool toodud artiklis kasutatud statistika järgi oli Spursil eelmisel hooajal kõige rohkem lööke raamidesse ning kõige rohkem loodud võimalusi. Seejuures ei oldud kõige resultatiivsem tiim liigas - seega pigem vedas ju realiseerimine alt ja mängiti alla enda võimete selles osas ?!?

Samas said vastased kõige vähem lööki Spursi väravale ja vaatamata vaimsele kollapsile viimases mängus jagati siiski kõige vähem väravaid sisse lasknud meeskonna tiitlit.

Kogu selle jutu juures - Spursil oli kõige noorem koosseis, kes peaks olema aasta võrra oma võimete tipule lähemal ning kaotuatud pole ühtegi võtmemängijat. Lisaks on toodud Hollandi liiga top scorer Kane'ile konkurentsi pakkuma ning üks liiga stabiilsemaid kaitsvaid keskpoolikuid.

I just can't see it.

Ma ei ütle ilmselgelt, et surmkindlalt Spurs Liverpoolist eespool lõpetab. Pigem pean silmas seda, et TÕENÄOSUS selleks peaks olema minu silmis Tottenhami kasuks.
              100% nõus. Viimasest kuuest hooajast on Liverpool vaid ühe korra Spursist eespool lõpetanud. See on paraku vankumatu ettekujutus, et Liverpool ja ManU on endiselt mingid maailma mastaabi tegijad. Ilmselgelt nad seda enam ei ole, aga silmaklappide vastu ei saa.

Kommentaar

• ElNino9
                Eesti koondislane
                • Dec 2011
                • 9103

Ragnar Klavan.

Kommentaar

• zaz
                  eduheidik
                  • Sep 2003
                  • 4587

No Rainis teab ise kaa tegelikult ju seda vastust - Liverpool on suurklubi, Tottenham ei ole seda mitte.
                  olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

• Kenny's Heroes
                    aet süvariik
                    • Jul 2011
                    • 4252

I just can't see it.

õudne krt, ma ka ei saa aru kuidas nii saab
                    ★★★★★★

Kommentaar

• EgoTrip
                      Frequent Flyer
                      • Dec 2001
                      • 4594

möla

Ma haistan praegu siit kihlvedu. 50 euroraha, et Liverpool lõpetab Tottenhamist eespool.

Pane oma raha sinna, kus su suu on.

E:
                      Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

• Mõnuagent 007
                        Bradolf Pitler
                        • Jan 2004
                        • 30425

Algselt postitanud kasutaja EgoTrip poolt
                        Ma haistan praegu siit kihlvedu. 50 euroraha, et Liverpool lõpetab Tottenhamist eespool.

E:
                        g
                        Ma võtan vastu.

Kommentaar

• EgoTrip
                          Frequent Flyer
                          • Dec 2001
                          • 4594

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
                          Ma võtan vastu.
                          Done. Aga ma tahan seda diili teise 007 agendiga ka teha.
                          Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

• chimaira
                            Asjahuviline
                            • Jul 2016
                            • 4

Algselt postitanud kasutaja zaz poolt
                            No Rainis teab ise kaa tegelikult ju seda vastust - Liverpool on suurklubi, Tottenham ei ole seda mitte.

Kommentaar

• rainis007
                              Eesti koondislane
                              • May 2010
                              • 6288

Algselt postitanud kasutaja ElNino9 poolt
                              Ragnar Klavan.
                              Algselt postitanud kasutaja zaz poolt
                              Algselt postitanud kasutaja Kenny's Heroes poolt
                              õudne krt, ma ka ei saa aru kuidas nii saab
                              Sisukad vastused nagu arvata võiski .

Algselt postitanud kasutaja EgoTrip poolt

Ma mõtlen selle peale.

Muidu ma ei pane raha kõikide asjade peale, mille tõenäosust suuremaks pean .
                              Aga tõsiselt, mõtlen järele ega välista kihlveo vastuvõtmist.

Kommentaar

Töötlen...