Sellisel klubil võiks eraldi teema nüüd olla
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Newcastle United F.C.
Collapse
This topic has been answered.
X
X
-
Answer selected by INCE at 14.02.22, 21:24.
-
Esiteks on see klubi, kelle tegemisi olen juba aastaid jälginud ja neile kaasa elanud. Teiseks Sunderland on valusas vabalangemises praegu ja ei imestaks kui nad saavad kolmanda relaka järjest. Klubid on üksteisest juba nii kaugel, et rääkida ühes teemas premmi ja 3. liiga klubist tundub imelik ja ma ei usu et siin foorumis väga palju Sunderlandi pooldajaid järgi on jäänud. Keegi kirjutas ka mingi aeg et neil kahel klubil võiks eraldi teemad olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas ssth Vaata postitustEsiteks on see klubi, kelle tegemisi olen juba aastaid jälginud ja neile kaasa elanud. Teiseks Sunderland on valusas vabalangemises praegu ja ei imestaks kui nad saavad kolmanda relaka järjest. Klubid on üksteisest juba nii kaugel, et rääkida ühes teemas premmi ja 3. liiga klubist tundub imelik ja ma ei usu et siin foorumis väga palju Sunderlandi pooldajaid järgi on jäänud. Keegi kirjutas ka mingi aeg et neil kahel klubil võiks eraldi teemad olla.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas budu Vaata postitustKuidas Newcastle Town-il läheb? Activate MyPrepaidCenter Card
Kommentaar
-
Algselt postitas RespectCoyote Vaata postitustTeiseks Sunderland on valusas vabalangemises praegu ja ei imestaks kui nad saavad kolmanda relaka järjest.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustRelekast on asi hetkel väga kaugel. Minu mälu järgi ka eelmine aasta alla poole ei langetud.
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustSa vastasid mingile spambotile, kes kopeerib vana postituse ning lisab sinna enda lingi.
Ei pannud tähele.FC Flora
Kommentaar
-
Toomas Vara, lõpuks saad kah rõõmu tunda oma klubi üle!
Otsisin kohe selle Newcastle siit kaugelt 3ndalt lehelt ülesse, sest ilmselt enam nii kaugele ta ei kao siin foorumist peale tänast
Teeme siis ennustus mängu? Kes mängijatest esimesena ostetakse?
Inglismaa jalgpalli kõrgliigaklubi Newcastle United omanik Mike Ashley müüs meeskonna 305 miljoni naelsterlingi eest Saudi Araabia konsortsiumile.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustMa jätaksin päevapealt Liverpooli toetamise sinna paika kui näiteks Liverpool oleks saanud endale sellise omaniku.
Kommentaar
-
Algselt postitas Redman Vaata postitustMa jätaksin päevapealt Liverpooli toetamise sinna paika kui näiteks Liverpool oleks saanud endale sellise omaniku.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar