320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Derby County

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Nagu arvata oli, ei saa selliste mängijatega coka soola liigas hakkama. Ostetakse kellakotte kokku, et halb hakkab. Muidugi on paljud ka vigastatud olnud, aga see ei ole mingi vabandus. Viimasel ajal on Derbyl olnud ainult üks normaalne manager, kes suutis tuua meeskonda tasuta mängijaid ja need ka mängima panna, mõtlen Burnleid või mis ta nimi oligi.
    Niikaua, kui meeskonda ei tooda kõrgemast liigadest mängijaid ei suuda nad ka midagi ära teha. Derbyl on suhteliselt hea noortekool, sealt ka vahest mõni imemees välja lupsab, aga mida teeb klubi, müüb kommiraha eest noored tulevikulootused maha ja asemele ostab 10 madalamast liigast kellakotti.

    Kommentaar


      Iseenesest 16. koht polegi ju kõige halvem, eriti arvestades liiga tihedust. Vorm näib ka justkui tõusuteel olevat. Vähemalt kodus mängitakse üpris hästi.

      Kommentaar


        Derby pole viimasel ajal just väga hästi mänginud, kuigi viimati võideti 3:0. Aga see ka seetõttu, et vastased said 2 punast. Ajakirjanikud räägivad igasugu kuulujutte. Robbie Savage'il viskas kopa ette ja hakkas raadios ajakirjanikku kottima. Soovitan kuulata lingil olevat raadiolõiku, kus siis äksion käib.

        Kommentaar


          Eilne kaotusseisust saadud 2:1 võit Elland Roadil oli Derbyle üheksas (!) järjestikune võit Leedsi üle.

          Kommentaar


            On aeg sellelt alateemalt tolmu pühkida. Derby on McClareni juhtimisel tõeliselt muljetavaldavasse hoogu sattunud ja nüüd on juba "autopromo" koht käeulatuses. Viimasest kuuest mängust kuus võitu, McClareni üldbilanss: 8-1-1 ehk 25 punkti 30st. Praegu paistab küll, et Derbyl näkkas ja püüti kinni õige, Middlesbrough' ja Twente (I) Shteve ja mitte tema vihmavarjuga õnnetu teisik.
            Cloughilt päritud andekas, kuid igavesel kesktabelikursil meeskond (eesotsas Hughesi, Brysoni, Keogh'ga) on igatahes McClareni käe all palju julgem ja enesekindlam. Täppi on pandud ka (McClareni ajal hangitud) laenudega, fännifoorumites kiidetakse nii Dawkinsit (Spursist) kui eriti Wisdomit (Liverpoolist). Ründemäng on eeskujulik: skooritud on 20s mängus 42 korral, mida on kümne võrra rohkem kui resultatiivsuselt järgmistel tiimidel divaris.

            Järgmises voorus kohtutakse Mart Poomi silme all (http://www.soccernet.ee/legend-poom-naaseb-derbysse) kodus Doncasteriga, loodetavasti siis võiduseeria jätkub.

            Kommentaar


              Derby ja QPR võiksid tõesti Priemeri tagasi tõusta.

              Kommentaar


                McClareni sidemed ja tutvused ei jookse mööda külgi maha - Derby laenukollektsioon premmi tippklubidest (Keane, Wisdom, Dawkins*) on saanud täiendust Chelsea ründaja Patrick Bamfordi näol (kes see hooaeg on MK Donsis päris resultatiivne olnud).

                *nüüd juba permanent transfer

                Kommentaar


                  Algselt postitas HellBoy22 Vaata postitust
                  Derby ja QPR võiksid tõesti Priemeri tagasi tõusta.
                  Äsja lõppenud omavahelises kohtumises jäi peale Derby. Võiduks piisas kaitsva pooliku John Eustace'i 20.minuti nurgalöögi järgsest kõrge kaarega peakast pärast QPR vv Greenile üsna iseloomulikku fläppi. Kui esimesel poolajal oli kerge ülekaal Derby käes, siis teisel poolajal panid pealinlased päris kõva surve peale, aga Derby kaitseliin eesotsas Keogh ja Buxtoniga oli kindel ja võitles väga mehiselt, nii et eriti tõsiselt ei suutnud vastased Lee Granti väravat ohustada. See oli muide Derbyle see hooaeg alles esimeseks võiduks praegu esikuuikus paiknevate satside vastu. Väga põnev seis on Leicesteri selja taga, Derby jääb ühe enampeetud mängu juures nüüd vaid punktiga Burnleyst ja QPR'st maha.

                  Kommentaar


                    Ülimagus 5:0 võit verivaenlaste üle (hat-trick ründavalt poolikult Craig Brysonilt). Viimati võideti Forestit nii suurelt 19. sajandi lõpus. Mäng tehti ära juba esimese pooltunniga, kui kolme väravaga ette rebiti. Ründajad Martin ja Bamford küll ei skoorinud, ent paistsid silma suurepärase hold-up play ja väravasöötudega. Väga hea meeskondlik pressing ja otsustav tegutsemine rünnakutel Derby poolt, Foresti kaitse oli ka muidugi paras naljanumber, vaadati näpp suus pealt, kuidas Derby mehed nende kastis opereerisid.

                    Kommentaar


                      Äärmiselt tervitatav oleks Derby't järgmisel hooajal üleval näha, aga selleks peab suht kõik õnnestuma.

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Stok
                        piisab ka ühest fännist, nagu Evertoni puhul. Kurb on siis, kui läheb nii, nagu Boltoni või Hollandi teemas.

                        mul on ka kurb, et moya nüüd hoopis Evertoni fännab ja siin enam ei kirjuta
                        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                        (Seinfeld, The Pitch)

                        Kommentaar


                          Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
                          mul on ka kurb, et moya nüüd hoopis Evertoni fännab ja siin enam ei kirjuta
                          aaa sorri siis, et ühe unustusehõlma langenud teema julgesin välja kaevata ja paar postitust teha. Ma arvan, et paljudele eestlastele on Derby mõistetavatel põhjustel sümpaatne meeskond ja ei näe küll iroonitsemiseks põhjust.

                          Kommentaar


                            Brightonist ei olnud Derbyle erilist vastast, 13-punktine vahe liigatabelis avaldus selgelt ka väljakul igas mänguelemendis. Kui avamängus suutis Brighton kohati tõsiselt Lee Granti väravat ohustada, siis Pride Parkil/iPro staadionil saadi korralik 4:1 nahatäis. Ei usu, et isegi parimas koosseisus BHA Derbyle vastu oleks saanud, niivõrd kindlad oldi avamängus kaitses ja teises mängus rünnakul, tõeliselt enesekindel mäng palliga ja armutu oma võimaluste realiseerimine. Mis viga ka rünnakuid ehitada, kui vigastada saanud poolkaitseliidri Brysoni asemel on pingilt võtta selline talent nagu Will Hughes ning Chris Martin ja Jamie Ward paistavad olevat elu vormis. Ükstapuha, kas finaalis tuleb vastu QPR või Wigan, seniste play-off mängude põhjal on Derby kindel favoriit tõusmaks kõrgliigasse.

                            Kommentaar


                              üks pähkel nimega "QPR" alistada ja elu oleks ilus
                              The One and Only

                              Kommentaar


                                Panustame Derby-le!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X