Eino... Gareth Bale, sind armastan ma niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Algselt postitas krissu04 Vaata postitustEino... Gareth Bale, sind vihkan ma niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kommentaar
-
oiii raisk, veel üks magus võit otsa .
Chelsea oli suurem osa mängust ikka täielik null, absull midagi ei saadud tehtud, eriti Drogba seal ees. 2:1 võib rahule jääda, sest 3p ja 4s koht meie nüüd, aga raisk oleks pidanud ikka veel 2-3tk panema. Pavly, Bale - nii head võimalused olid
Tegime nüüd ManUle küll väikse teene(samas ka nemad meile Scholesi näol), aga loodetavasti tuleb three in a row ja saab nemadki kotti pandud. Lihtsalt ülisuper mäng, kõik olid head, eriti Bale, kes lidus 3 kuti eest väljakul!
Kommentaar
-
Velts, panime sulle laua Mollys kinni, aga sa ei tulnudki. Ja see oli ka ainuke pettumus selle mängu juures. Kodusats oli ikka uskumatult kindlalt üle. Aga eks järgmisel nädalal paistab, kas jõudu jätkub ka kolmandaks skalbiks.Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Algselt postitas alvarez Vaata postitustNii sitta esitust pole chelski poolt juba aastaid n2inud...spursi poisid olid yle igas sektoris ja valdkonnas seekord. 6nnitlused(valus on 8elda seda:P)Algselt postitas Tim| Vaata postitustEi või lihtsalt tunnistada, et chelsea enda esitus polnudki niiiiiii kohutav vaid lihtsalt spurs oli märgatavalt parem :/? Alati peab ikka süüdistama seda, et enda tiimi poolt kehv mäng mitte, et vastane lihtsalt parem oli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tim| Vaata postitustEi või lihtsalt tunnistada, et chelsea enda esitus polnudki niiiiiii kohutav vaid lihtsalt spurs oli märgatavalt parem :/? Alati peab ikka süüdistama seda, et enda tiimi poolt kehv mäng mitte, et vastane lihtsalt parem oli.Algselt postitas Tim| Vaata postitustMis arvate palju Abramovic kohtunike brigaadi ees maha pillas, et selline vilepartii saada?
Mine perse tatikas!!
Kommentaar
-
Algselt postitas ChelseaFC Vaata postitustMine perse tatikas!!
Algselt postitas alvarez Vaata postitustNii sitta esitust pole chelski poolt juba aastaid n2inud...spursi poisid olid yle igas sektoris ja valdkonnas seekord. 6nnitlused(valus on 8elda seda:P)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar