Väga kõva etendus Tottenhamilt, loodetavasti jõuate CL-is kaugele.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Hea et küsisid, sest kunagi ei tea, kust neid videosid küll vaadata võib.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustmingit videokokkuvõtet ka on, et näha millega tüüp siis hakkama sai
Või ei, oota - äkki sealtsamast, kust juba viimased paar aastat...
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustHea et küsisid, sest kunagi ei tea, kust neid videosid küll vaadata võib.
Või ei, oota - äkki sealtsamast, kust juba viimased paar aastat...
mingit muud kanalit, aitäh
seda lehte mu brauser ei avaСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Helista siis patsiga poisile.Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustseda lehte mu brauser ei ava
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustmingit videokokkuvõtet ka on, et näha millega tüüp siis hakkama sai
Parimad palad.
Kommentaar
-
Luka oli awesome...
VDV, Bale, Modric, Lennon - nämm-nämm..."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Iga võistkond oleks uhke, kui sa nende fänniks hakkaksid!Algselt postitas -thierry-Kui Tottenham tuleb enne Arsenali Inglise meisriks või Champions League' võitjaks, siis ma hakkan Tottenhami fänniks.
Teistel teemadel: Twitter on minu jaoks küll üsna võõras asi veel, aga seal vahelduseks taas kolades jäi silma selline väide.
Kuigi tõsi ta on, et Interi vastu on vähemalt highlightide põhjal tema mängu väga meeldiv vaadata olnud ning kahtlemata on temas suur potentsiaal. Ja muidu ei ole ma isiklikult Spursi mänge väga jälgima sattunud.102 - 102 players have more assists in the Premier League than Gareth Bale (0) this season. Hype.20 LEGEND
Kommentaar
-
eks see mankusõbra elu ole raske jah juba viimased paarkümmend aastat, hirmsasti tahaks nagu fännata puhtalt jalgpalli pärast, aga näed nahad võidavad mingeid karikaid kogu aeg...Algselt postitas -thierry-Erinevalt sinu meeskonna fännidest ei ole minule (sarnaselt Tottenhamiga) määrava tähtsusega tiitlid.
ehk et lipp kätte
armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Huvitav... Miks ma siis su esimesest väitest välja loen, et just tiitlid määravad ära, kas sinust saab Tottenhami fänn või ei? Selles suhtes ei ole ju mingit vahet, kas see üldse juhtub või ei või kas see isegi reaalne on. Võrrand "Tottenham+tiitel=-thierry- fänlus" kehtib ju niiehknaa. Ühesõnaga oli suhteliselt vilets ja mõistetamatu avaldus, kui tiitlid sinu jaoks rolli ei mängi.Algselt postitas -thierry-Erinevalt sinu meeskonna fännidest ei ole minule (sarnaselt Tottenhamiga) määrava tähtsusega tiitlid. Aga suure tõenäosusega ei hakka ma mingil juhul Tottenhami fänniks. Kui midagi ülaltoodut juhtub, võin võib-olla avatari ära vahetada, ei enamat. Okei, Bale'i särgi ostan ka.
End of OT20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar