Väga kõva etendus Tottenhamilt, loodetavasti jõuate CL-is kaugele.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustmingit videokokkuvõtet ka on, et näha millega tüüp siis hakkama sai
Või ei, oota - äkki sealtsamast, kust juba viimased paar aastat...We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustHea et küsisid, sest kunagi ei tea, kust neid videosid küll vaadata võib.
Või ei, oota - äkki sealtsamast, kust juba viimased paar aastat...
mingit muud kanalit, aitäh
seda lehte mu brauser ei avaСлава Україні! Героям слава!
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustseda lehte mu brauser ei avaWe have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas EgoTrip Vaata postitustmingit videokokkuvõtet ka on, et näha millega tüüp siis hakkama sai
Parimad palad.
Kommentaar
-
Luka oli awesome...
VDV, Bale, Modric, Lennon - nämm-nämm..."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas -thierry-Kui Tottenham tuleb enne Arsenali Inglise meisriks või Champions League' võitjaks, siis ma hakkan Tottenhami fänniks.
Teistel teemadel: Twitter on minu jaoks küll üsna võõras asi veel, aga seal vahelduseks taas kolades jäi silma selline väide.
102 - 102 players have more assists in the Premier League than Gareth Bale (0) this season. Hype.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas -thierry-Erinevalt sinu meeskonna fännidest ei ole minule (sarnaselt Tottenhamiga) määrava tähtsusega tiitlid.
ehk et lipp kättearmastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas -thierry-Erinevalt sinu meeskonna fännidest ei ole minule (sarnaselt Tottenhamiga) määrava tähtsusega tiitlid. Aga suure tõenäosusega ei hakka ma mingil juhul Tottenhami fänniks. Kui midagi ülaltoodut juhtub, võin võib-olla avatari ära vahetada, ei enamat. Okei, Bale'i särgi ostan ka.
End of OT20 LEGEND
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar