Crouch ruulib ju küll seal ees. Jagab söötu ja värki.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNo las tal olla need resultatiivsed söödud. Tubli muidugi, aga ründaja võiks ikka osata väravaid ka lüüa või nii.
Kommentaar
-
* Tottenham have conceded a goal every 135 minutes with Michael Dawson in the team this season. Without him, they concede every 62 minutes."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas laas Vaata postitustAmm... mille poolest on resultatiivne sööt väravast kehvem? Oskad sa mulle seletada?
Ma mõtlen seda, et see söötude jagamine on positiivne, aga vaatamata sellele peaks ründaja ka ise suutma väga head võimalused väravaks realiseerida (nagu ManU vastu mängus see olukord kui ta tagapostis avanes) !
Aga see Dawsoni fakt on küll huvitav. Tegemist on muidugi väga vajaliku mängijaga aga ei oleks uskunud, et see vahe nii suur on.
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustNo kui Sa ei tahagi minu mõttest aru saada, siis võid oma rida edasi ajada, mis ma ikka seletan. Aga seletamata ka ikka jätta ei saa .
Ma mõtlen seda, et see söötude jagamine on positiivne, aga vaatamata sellele peaks ründaja ka ise suutma väga head võimalused väravaks realiseerida (nagu ManU vastu mängus see olukord kui ta tagapostis avanes) !
Kommentaar
-
Algselt postitas laas Vaata postitustAga ikkagi, mille poolest siis on resultatiivne sööt väravast kehvem? Su seletuses pole ju sõnagi sellest... Sinu algne etteheide Crouchi suhtes oli ju see, et ta on vaid ühe värava löönud. Ma tõin välja, et ta on samas siiski hulgaliselt resultatiivseid sööte jaganud. Ja üks resultatiivne sööt on ju täpselt sama tulemuslik kui värava löömine. Seejärel sa andsid mõista, et söödud ei ole üldse nii olulised kui väravad. Ja see ongi see, millele ma siin tähelepanu juhin.
Ma kirjutasin, et väga tubli, et sööte on andnud, aga samas peaks ka 100% võimalused suutma ära kasutada. Olgu, kui väga tubli tähendab seda et ma res. sööte ei väärtusta, siis ma võin öelda et ta on super-hüper-mega-kosmilselt-geniaalne-maailma-parim-söödujagaja-ja-üldse-fenomenaalselt-geniaalne-söödumasin. Sa võid seletada mis tahad, aga tegelikult saad ju aru küll mida ma mõtlen ja samamoodi saan aru mida Sa üritad seletada .
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitustJa kus täpselt ma mõista andsin, et söödud on vähemtähtsad kui väravad ?
Kommentaar
-
Algselt postitas latic007 Vaata postitustmis te spursi fännid siis arvate, kas bale jääb siis spursi hooaja lõpus? isiklikult arvan, et lahkub kindlalt.
ma isiklikult loodan, et liitub wiganiga, aga noh see on kahjuks pisut ebatõenäoline.
Kommentaar
-
Goal.com-ist lugesin, et Real valmistab juba suveks ette pakkumist, et osta Spursist ära võimas duo Bale-Modric. Ja Goal.com väidab, et selle tehingu väärtus võiks olla 115 miljonit eurot. Good luck with that! Õnneks tuli uudis, et Spurs on teinud oma rangele palgapoliitikale Bale jaoks erandi ja Bale kirjutab varsti alla viieaastasele lepingule, nädalapalgaga 100 000 £ !
Muide, ma hakkasin mõtlema, et kas ma olen tõesti ainukene, kelle arvates Pienaari ostmine (kuigi ta saadi muidugi saiaraha eest) oli küllaltki küsitav, kuna Kranjar istub koguaeg pingil ? Millegipärast ma eelistaksin Kranjarit Pienaarile, aga mida mina ka tean, ma ei pidanud alguses Van der Vaarti ostu ka mõttekaks tehinguks.
Ja kui veel rääkida transfer rumor-itest siis Goal.com andmetel tahab Villa osta Crouchyt 10,5 miljoni naela eest. Ja sama Harry käis juba Forlani luuramas. Mulle selline vahetus igastahes meeldiks .
Kommentaar
-
Algselt postitas rainis007 Vaata postitust
Ja kui veel rääkida transfer rumor-itest siis Goal.com andmetel tahab Villa osta Crouchyt 10,5 miljoni naela eest. Ja sama Harry käis juba Forlani luuramas. Mulle selline vahetus igastahes meeldiks .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar