Algselt postitas Reintz
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tottenham
Collapse
X
-
Algselt postitas Nohik Vaata postitustVoiks nagu millestki muust rääkida. Suur mäng ju täna ohtul.«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar
-
Mis siin ikka kirjutada, kui enne istus üks Põhja-Londoni osapooltest hingevärinaga, et huvitav mis saab, siis nüüd istuvad mõlemad. Kui tuleb nagu eelmise mängu 1 poolaeg, on sitasti. Kui tuleb nagu 2. poolaeg, on hästi. Tra seda teab. Üle pika aja vähemalt paistab, et mõlemad võistkonnad on oma parimas rivistuses kui Woodgate/Ver****n välja jätta."The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
Kommentaar
-
Algselt postitas vello99 Vaata postitustMis siin ikka kirjutada...Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.
Kommentaar
-
Türbel, selle unustasin ma sootuks, aga pole hullu... livescorest ongi parem tulemust vaadata. Muidu äkki lähevad juuksed veel hallimaks ja ei ole need lives vaadatud mängus see hooaeg eriti positiivselt lõppenud.
Teistele, aga edu ja tugevat närvi.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar